Kjøling – eller oppvarmingsproblemer?

Køling – eller varmeproblemer?

Kriser kan opstå. Lad ikke brand, store mængder vand eller udstyrsfejl forstyrre driften mere end nødvendigt. Vi kan hjælpe dig med hurtig levering af udstyr, der opfylder dine behov for hurtigt at kunne udføre operationer.

Energy Rent har dygtigt personale, der sammen med vores brede udvalg af udlejningsudstyr og deres specialisering i temperaturstyring kan hjælpe med at løse køle- og varmeproblemer i forskellige krisesituationer på en hurtig og effektiv måde.

 

Vi hjælper med at holde nødsituationer så korte som muligt med nødkøling og -opvarmning.

Mange virksomheder er afhængige af opvarmning, ventilation, aircondition, frysning og proceskøling for at forhindre større skader. Hvis der opstår en krise, der fører til afkølings- eller varmeproblemer, kan det få fatale følger.

Vi har et stort lager af lejeudstyr, herunder udstyr til nødkøling, hvis eget udstyr svigter. Vi skræddersyr og tilpasser et system specifikt til dine behov, og installerer og leverer hurtigst muligt. I udstyrsparken har vi alt fra mobile køleaggregater til varmevekslere og aircondition – alt til at håndtere dine køle- og varmeproblemer.

 

Lang erfaring

Vi blev kontaktet, da en landmand havde køleproblemer i sit kølerum. Han kæmpede med svigt af sit eget udstyr. Vi fik så hurtigt leveret en mobil køleenhed, så landmanden kunne opbevare sit afkom ved den rigtige temperatur – og give slip og smide grøntsagerne.

Vi har også for nyligt leveret varme til et dambrug, hvor kunden havde brug for hurtig opvarmning af vand. Kunden forventede store mængder fisk, men havde varmeproblemer med at kunne opvarme store nok mængder vand, som blev hentet fra en nærliggende flod.

 

Tilgængelig 24/7

Vores dygtige kollegaer står klar til at hjælpe i alle akutte situationer, uanset hvornår på dagen. Køle- og opvarmningsproblemer kan opstå når som helst og giver normalt ingen advarsel.

 

Forberedt på det uventede

Selvom køle- og varmeproblemer kommer uventet, kan sådanne nødsituationer håndteres mere effektivt og hurtigere, hvis man har en plan for, hvordan sådanne situationer skal håndteres. Vi er her for at hjælpe, hvis du vil tage en snak med os om din nødplan.

Sammen kan vi udarbejde og udarbejde en handlingsplan for, hvad vi skal gøre, hvis der opstår problemer med køling og varme. Skulle problemerne opstå, vil vi allerede nu have en plan for, hvordan vi håndterer det hurtigt, så omkostninger og tid i forbindelse med køle- og varmeproblemer bliver så små som muligt.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.