Udlejning af varme, køling og ventilation til lager

Vi holder den perfekte temperatur på dit lager

Energy Rent AS er eksperter i midlertidig udlejning af varme, køling og ventilationssystem.Vi er eksperter i temperatur og vi hjælper dig med de rigtige løsninger til hurtige og effektive resultater. Opbevaring er en stor industri i Norge, som mange måske ikke tænker over.Den opbevarer alt fra kød- og fiskeprodukter til drikkevarer og andre tørre og langtidsholdbare varer. Lagervarer kræver en stabil og korrekt temperatur for at opretholde kvalitet og holdbarhed.

Køling af distributionscenter

Distribution er en søjle i vores samfund. Fra sådanne lagre udsendes dagligt fisk og kødprodukter og friske drikkevarer samt andre dagligvareprodukter. Energy Rent kan levere det rigtige udstyr på kort tid for at hjælpe med at holde temperaturen under kontrol. På den måde kan du holde hjulene i gang og kvaliteten af ​​varerne bevares.

Kjøling av distribusjonssenter
urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker

Midlertidig Opbevaring

At kunne kontrollere temperaturen er afgørende for et vellykket lager. Ved hjælp af Energy Rent er det muligt at oprette midlertidigt lager for at tage sæsonbetonede industrier væk. Med den korrekte temperatur kan kunderne forlænge sæsonen, øge kvaliteten og dermed øge overskuddet. 

Nødkøling

Vi blev kontaktet af en stor aktør i Norge, da deres kølesystem gik i stykker. På rekordtid fik vi sat et køle/fryseanlæg op. Kunden forventede store mængder varer, hvilket kunne give store udfordringer, da kunden havde et defekt kølesystem. Vi leverede så alt fra kølemaskiner, fancoils, slanger og generatorer

Leie Kjøleaggregat
Utleie mobil ventilasjon

En af Norges førende

Energy Rent er en af ​​Norges førende virksomheder inden for midlertidig opvarmning og køling. Vi tilbyder løsninger skræddersyet til dine behov, og sikrer at temperaturen tilfredsstiller dine ønsker. Vi har lang og bred erfaring med både varme, køling og ventilation.

løsninger til opbevaring

urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker
Køling | Aktuelt
varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer
Køling | Aktuelt
Utleie kjøling til lager
Køling | Referancer
Utleie Mobil Ventilasjon
Ventilation | Aktuelt

Udlejningsprodukter til opbevaring

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.