Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Bygningstørrere og bygningsvarme - mulighederne er mange

Miljøvenlige metoder til bygningstørring og bygningsopvarmning på norske byggepladser er aktuelle emner – især efter forbuddet mod at bruge fossile brændselskilder. Vi hos Energy Rent har i flere år leveret fossilfri varme- og tørreløsninger til vores byggekunder.

 

Mulighederne er mange

Vi har alt fra små elektriske bygningstørrere til store diesel- og gastørrere. Fossilfrie energikilder til tør bygnings- og bygningsopvarmning, der kan anvendes, er varmepumper, biodiesel/biogas, piller/spåner eller elvarme.

 

Lej en elvarmer som byggetørre

Elektriske varmere, eller vandbårne el-kedler, er de enkleste og billigste løsninger. En elvarmer er meget kompakt, nem at flytte og flere kan placeres uden for bygningen for at sprede strømtilslutningen/behovet. Disse er overkommelige at leje og nemme at bruge. En el-kedel er kompakt og kan tilbyde stor effekt med et lille fodaftryk.

Vi har også større elektriske varmecentraler. Vi har for nylig leveret en 410kW elektrisk varmecentral med overvågning, til en partner.

Fordele ved elektrisk bygningstørrer

En elektrisk bygningstørrer er emissionsfri, har et keramisk PTC varmeelement og har en kompakt dimension. De har en let 2-trins justerbar varmeeffekt med en trinløs temperaturregulering fra + 5 grader Celsius til + 40 grader Celsius. De har en indbygget temperaturgrænse med automatisk nulstilling, og beskyttelse mod overophedning.

Varmepumpe til bygningsopvarmning

En varmepumpe kan også bruges som bygningsvarmer eller bygningstørre. Vi leverer forskellige varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vand og vand-til-vand varmepumper, som hver især har forskellige egenskaber.

Vi blev bedt om at levere miljøvenlig og emissionsfri bygningsopvarmning under rehabilitering. Den bedste løsning var at bruge en mobil luft-til-vand varmepumpe med integreret tank, spidsbelastning og avanceret styring/overvågning.

Biokedler som bygningstørrer og bygningsopvarmning

Biokedler foretrækkes af større byggepladser og industrier. Vi kan levere udstyr, der brænder biogas, bioolie og pellets/flis. En biokedel kræver lidt strøm og er velegnet til større projekter og til akutte behov.

 

Bygningstørrer K160

En mobil dieseldrevet bygningstørrer, der er velegnet til industri, byggeri og større arrangementer. Bygningstørreren har en varmekapacitet på 145kW og er derfor velegnet til større opgaver.

 

Bygningstørrer DG45

En gasdrevet bygningstørrer, der straks afgiver varme med det samme. Bygningsvarmeren har en varmekapacitet fra 22kW til 45kW.

Utslippsfri oppvarming rehabilitering

Vi hjälper dig genom hela projektet

Vi har personal med hög kompetens och lång erfarenhet av att hyra ut tillfällig och mobil värme. Våra specialister är flexibla och duktiga på att anpassa skräddarsydda lösningar för att tillgodose varje individs behov. Vi står redo att hjälpa dig med installation och drift och vi finns tillgängliga och bistår under hela hyrestiden. All utrustning är fjärrövervakad vilket ger oss möjlighet att snabbt svara om något skulle dyka upp på vägen.

 

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.