Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Vannbåren varme

Lej varmecentral

Mobil Varmecentral


Vi tilbyder fleksible lejemuligheder for mobile varmecentraler, der passer til dine kapacitetsbehov. Vores mobile varmecentraler kan drives af forskellige energikilder, herunder gas, olie, bio-olie, elektricitet og træpiller.


En mobil varmecentral til udlejning består hovedsageligt af en ISO-container, brænder, kedel, pumpe og kontrolpanel. Det fungerer som et eksternt fyrrum og kan undertiden have en integreret tank for en mere praktisk placering på stedet. Vi har leveret mobile varmecentraler med kapaciteter fra 50 kW til over 7 MW i visse projekter.


Hvem kan leje en varmecentral? Der er meget bred spredning i, hvem der lejer. Det spænder fra fodboldklubber (undervarme til græsplænen), hospitaler, produktion og industri til bygge- og anlægsbranchen. Fælles for alle vores kunder er, at de opdager muligheden for at leje sådant udstyr, selvom mange tidligere ikke vidste, at dette var en alternativ løsning.


Vi forstår, at miljøvenlige løsninger bliver stadig vigtigere for vores kunder. Derfor tilbyder vi også udlejning af varmepumper, som er et mere energieffektivt og miljøvenligt alternativ. Varmepumper udnytter energien fra omgivelserne til at producere varme, og de tilbyder betydelige fordele med lavere energiforbrug og reducerede emissioner. Vores sortiment af mobile varmepumper kan dække forskellige behov og størrelser og giver pålidelig og effektiv opvarmning i tråd med dagens miljøkrav. Vi er dedikeret til at tilbyde bæredygtige løsninger, der hjælper med at reducere vores påvirkning på miljøet samtidig med, at vi opfylder vores kunders behov for varme og komfort.


Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til leje af varmecentral.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.