Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Leje af fossilfri varme til din byggeplads

Fremtiden for byggepladser
Den norske regering ønsker fossilfrie løsninger til byggepladser over hele landet inden 2025. Miljødirektoratet har kortlagt brugen af fossil varme og er kommet frem til, at benzin, diesel, fyringsolie og gas skal udfases i de kommende år. I rapporten nævner de, at varmeaggregater, der bruger fossil diesel, kan erstattes med varme fra elektricitet eller fjernvarme.

Derfor fokuserer vi hos Energy Rent på at levere løsninger til fossilfri opvarmning. Vi udlejer fossilfri opvarmning til din byggeplads. Har du et stort projekt i gang? Tøv ikke med at kontakte os om fossilfrie løsninger i selve byggeprocessen. Hos Energy Rent har vi kompetencen og udstyret, der matcher regeringens ønsker.

Tørring og optøning
Vi udlejer fossilfri varme i mange varianter til din byggeplads. Skulle du have brug for opvarmning under selve byggeprocessen, enten det er til tørring eller optøning, har vi det, du har brug for.

I vores produktportefølje finder du alt fra mobile varmevekslere til luftspoler. Vi kan blandt andet udleje vandbåren varme med bioolie, gas, varmepumpe eller strøm. For os er ingen projekter for små eller for store. Vi har leveret flere varmeanlæg i MW-klassen, faktisk over 7,5 MW i ét enkelt projekt.

Referensprojekt: Forsvarsbygning i Sverige
Et af vores referencetilfælde relateret til udlejning af fossilfri opvarmning til byggepladser var, da vi testede køleanlægget for en forsvarsbygning i Sverige med bioolie. Vi leverede 1,5 MW varme med komplet leverance, temperaturstyring og shunt. RME100 biofyringsolie på raps opfylder kravene til fossilfri, og det meste af vores udstyr kan køre på denne type olie.

Hvorfor vælge Energy Rent?
Ved at vælge Energy Rent får du ikke kun adgang til banebrydende teknologi og skræddersyede løsninger, men også en partner, der er dedikeret til at reducere byggebranchens miljøaftryk. Vores ekspertise og erfaring sikrer, at dit projekt opnår maksimal effektivitet med minimal miljøpåvirkning.

Kontakt os for fossilfrie løsninger
Er du klar til at gøre din byggeplads mere miljøvenlig? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine miljømål med vores fossilfrie opvarmningsløsninger. Lad os sammen arbejde for en grønnere fremtid.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.