Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Ventilasjon barnehage

Portabel varmepumpe til hårde forhold

Portabel varmepumpe

Portable varmepumper er fleksible og meget nyttige. Der er få ting, der er værre end at sidde i et kontor og fryse i store vinterjakker, eller at dryppe af sved i bare shorts og t-shirt. En ordentlig arbejdstemperatur er vigtig for at kunne præstere godt, både på kontoret, men også på industriområdet.

 

Hasteventilation til nyåbning af børnehave

Vi monterede for nylig en portabel varmepumpe VP160 VV i en ny børnehave, der skulle åbne. Børnehaven havde ikke ventilation før åbningen, og vi blev derfor kontaktet for at få sat et midlertidigt portabelt system op, før den officielle åbning.
VP160 VV er primært udviklet til at fungere i midlertidige projekter, hvor kunden har en energibrønd til rådighed. Enheden er kompakt og bygget i container, hvilket gør den portabel varmepumpe robust og pålidelig.

Haste ventilasjon

Stort marked for portable varmepumper

En varmepumpe består af fire hovedkomponenter; kompressor, kondensator, strubeorgan/stupeventil og en fordamper. Og der findes mange varianter på markedet. Vi i Energy Rent udlejer både portable varmepumper og køleaggregat. De fleste varmepumper, der er på markedet i dag, har udfordringer især med kondens, støj og afgivet varme.

Varmepumper, der har kondensator og fordamper i samme kasse, ofte via et rør på 150mm i diameter, vil røret afgive varme. Kølekapaciteten bliver dermed svagnet, fordi der bruges kapacitet på at køle ned varm luft, der skal ud via røret. Røret i sig selv er også en ulempe, ved at det er generende og kræver en åbning i konstruktionen. Kondens og hvordan man skal slippe af med kondensvandet er også en udfordring. Svage durelyde og ulyde kommer ofte fra kompressoren i selve varmepumpen. Dette er en jævn lyd, der kommer.

 

Portabel varmepumpe til idrætshal

Kundens eget ventilation system havde ikke stor nok kapacitet til at køle idrætshallen ned om sommeren. Energy Rent blev kontaktet for at assistere med afkøling.
Vi monterede en midlertidig luft til luft varmepumpe VP85 LL op. Vinduerne i garagedøren blev taget ud, så slangene kunne gå via vinduerne. Anlægget var i drift inden for en halv dag.
VP85 LL er specielt udviklet til at fungere som en fossilfri byggevarme. Enheden har integreret spidslast, avanceret defrost og mulighed for frisk luft.

Ventilasjon idrettsanlegg

Vi har portable varmepumper til leje til hårde forhold i industri og procesanlæg

Vi har løsninger på portable varmepumper, hvor disse udfordringer kan undgås. Dette løser vi ved at efterligne en fastmonteret varmepumpe, med en indedel og en udedel. Vores portable varmepumper har også af den grund større kapacitet, de er mere fleksible i forhold til placering og har en længere kastelængde på luften. Vores portable varmepumper har integreret kondenspumpe og slanger til at transportere ud kondensen.

 

Lang erfaring med opvarmning og nedkøling

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring med udlejning af portable varmepumper og køleaggregater. Vi har høj teknisk erfaring inden for området, og flere dygtige fagfolk, der kan hjælpe dig med at skræddersy den rette løsning for dit behov.
Kontakt os på telefon, mail eller i chat for en uforpligtende samtale og tilbud.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.