Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Udlejning af mobile varmeanlæg

Energy Rent AS kan udleje

Udlejning af mobile varmeanlæg. Vi bygger og lejer ud komplette mobile fjernvarmeanlæg? Vi kan levere mobile varmeanlæg i Mega Watt klassen! Energy Rent AS har leveret blandt andet et mobilt fjernvarmeanlæg i forbindelse med en udvidelse af et eksisterende varmeanlæg til en by på Østlandet.

Måden, vi løste projektet på, var ved at tilbyde 2stk 1,5MW mobile varmecontainere og 1stk 3MW varmevekslercentral. Alle 3 varmecontainere har integreret mobil fjernovervågning som sender en SMS hvis anlægget stopper.

På grund af højt statisk tryk på det eksisterende fjernvarmenet valgte vi at bruge en dedikeret varmevekslercentral. I vekslercentralen blev der installeret 16bars ekspansionskar og en kraftig pumpe til at tage hele belastningen på 3MW.

Vi benyttede en Alfa Laval M15B-pakningsvarmeveksler med isoleringskappe, som var hentet fra Alfa Laval. Denne varmeveksler har en certificering op til 16 bar og blev dimensioneret af Energy Rent AS. Vi besluttede at opretholde en temperaturforskel på 10 grader Celsius (dT=10K) mellem det mobile fjernvarmeanlæg og fjernvarmenettet.

Da kunden først havde brug for mobil fjernvarme, var han glad for at nogen kunne udleje mobile varmeanlæg. Kunden var godt tilfreds med det vel gennemførte projekt og som kun skulle 'dreje nøglen om'.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.