Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Udlejning af pillefyringsanlæg

Spørg Energy Rent AS om hjælp! Energi og miljø er to vigtige drivkræfter, når kunderne skal vælge opvarmningsløsninger, noget vi i udlejningsbranchen mærker tydeligt. Af den grund tilbyder vi udlejning af pillefyringsanlæg.

Hos Energy Rent AS er vi optagede af energi og miljø, og vi har leveret flere store midlertidige anlæg, som er blevet drevet blandt andet fra miljøvenlig bio-olie og miljøvenlig gas.

I vores leveranceportefølje har vi også leveret industrielle varmepumper, faktisk til en ægte Hollywood film, Snemanden af Jo Nesbø. Det seneste skud på stammen er udlejning af pillefyringsanlæg. Her kan vi tilbyde mobile midlertidige løsninger til udlejning, hvor brændstoffet er enten flis eller piller.

Der er mange fordele ved at fyre med piller eller flis, som for eksempel god driftsøkonomi og en god miljøprofil. Vi kan levere pillefyringsanlæg til udlejning fra ca. 30 kW og op til MW-klassen.

Energy Rent AS kan tage sig af alt fra levering af udstyr til drift og vedligeholdelse. Vi er også fleksible med hensyn til finansieringen. Vi kan se på løsninger, hvor kunden betaler kun for brugt energi, eller hvor vi har en fast sum for udstyr og en variabel omkostning efter forbrug. Kontakt os, vi hjælper gerne.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.