Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Bilde av bygg, miljøvennlig byggvarme

Udlejning af udledningsfri og fossilfri byggevarme

Fossilfri byggevarme

Vandbåren varme til byggepladsen

Vi er et førende selskab inden for udledningsfrie varmecentraler. For eksempel i artiklen om fossilfri byggevarme diskuterer vi de forskellige metoder, vi har til miljøvenlig byggevarme.
Produkterne i vores portefølje består af løsninger, der allerede er – eller kan blive tilpasset en grøn fremtid. Vi arbejder hårdt for hurtigt at tilpasse os de innovative løsninger, der kræves af markedet og miljøet.
Energy Rent udlejer systemer til vandbåren varme, som opfylder morgendagens krav og giver dig et optimalt klima på byggepladsen.
Slip for at flytte rundt på varmeanlæggene, og fokuser på jobbet, du skal udføre: Vælg vandbåren varme til byggepladsen.
Flere kommuner og offentlige instanser har allerede stillet krav om fossilfri byggepladser. Oslo har sat et krav til udledningsfri opvarmning inden 2025, og inden 2030 skal byen nå en 95 % CO2-reduktion.

Hvilke løsninger kan man bruge til at opnå disse mål?

I dag anvendes hovedsageligt fossile energikilder til opvarmning på byggepladser, og især diesel og propan bruges som energikilder.

For at møde kravene til fossilfri opvarmning skal man overgå til alternativer som varmepumper, vandbåren varme, elektrokedel og brint – mobile og effektive varmekilder.

Hvis man vælger at bruge en vand-til-vand varmepumpe med energibrønd som varmekilde, er det godt at vide, at der findes et grønt alternativ til ethanol og glykol, som er de mest almindelige varmeoverførselsvæsker. Her kan du læse mere om Kilfrost GEO.

Fossilfri byggeplads

En stor fordel ved at benytte sig af f.eks. fossilfri vandbåren varme er, at systemet ikke tilfører fugtighed i luften, hvilket ofte er en udfordring, hvis du bruger direktefyrte propananlæg eller koksanlæg.


Det giver en jævn temperaturprofil, som sammen med støvfilteret sikrer høj komfort. Energy Rent har udlejning af systemer til byggevarme, som giver et ideelt indeklima og som er perfekt til færdiggørelse af projekter, for eksempel når malingen skal tørre.

Fossilfri Byggvarme

Udledningsfri byggeplads

I 2020 havde vi udlejning af vandbåren varme samt to industrielle varmepumper til Velodromen på Sola. Et skridt nærmere en udledningsfri byggeplads, hvilket selvfølgelig er vores mål. Flere og flere byggepladser kræver væskebårent distributionssystem for varme, blandt andet for at undgå fugt i luften. Dette er for eksempel særligt vigtigt ved støbning af beton om vinteren, hvor vandbåren varme bidrager til en effektiv og økonomisk hærdning og udtørring. Ved at give dig fuld kontrol over tørreprocessen, lægger vi til rette for en sikker, miljøvenlig og økonomisk udbygning.

Bilde av Vår Energi Arena Sola

Miljøvenlige løsninger

Energy Rent udlejer systemer til varme og tørring med
fossilfrie og udledningsfrie løsninger. Vi tager vores del af ansvaret og stræber efter at være en moderne og miljøvenlig virksomhed, der opfylder morgendagens krav.

Vandbåren varme giver lille risiko for lækager og er en effektiv og miljøvenlig form for opvarmning. Med en teknisk centraliseret enhed får du en sikker katalysator for det bedste, støvfrie indendørsklima. At leje systemer til byggevarme fra Energy Rent til et projekt bidrager til en enkel, økonomisk og miljøvenlig gennemførelse.

Fossilfri varme på Greverud Torg

I 2018 leverede vi vandbåren varme til Greverud Torg. I over 12 måneder stod en enhed med 600 kW placeret i yderkanten af byggepladsen. Gennem gulvvarme, midlertidige konvektorer, ventilatorer og midlertidige rør sørgede vi for tørring og bygning af etager på rekordtid! Systemet regulerer varmen efter behov og klimatiske forhold. Og med én central enhed, der sikrer driften, slipper du for at gå rundt og flytte på udstyr hele tiden – og kan derfor fokusere på at arbejde effektivt.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.