Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Udlejning af varmecontainer


Vi har udlejning af varmecontainere i mange forskellige kapaciteter og med mange forskellige varmekilder.
En varmecontainer er en mobil varmecentral, der producerer vandbåren varme. I en varmecontainer finder du en varmekedel, pumpe og ventiler for at nævne nogle.
Varmekedlen kan enten drives med gas, olie, pellets eller strøm, eller efter ønske. Fossilfri opvarmning er skuddet for øjeblikket, og vi kan naturligvis levere varmecontainere, der bruger dette som energikilde.
Brugen af varmecontainere er mange, da varmt vand produceres. Temperaturområdet, hvor det varme vand produceres, betyder, at det kan bruges til at opvarme alt fra hoteller, byggepladser, fodboldbaner for at nævne nogle områder.
Udlejning af varmecontainer bruges ofte i byggebranchen til at tørre bygninger og for at forsyne arbejderne med varme i løbet af arbejdsdagen om vinteren. Varmecontainere bruges også som mobile fjernvarmeværker ved afbrydelser eller ved uforudsete hændelser.
Fjernvarmeselskaberne har ofte strengere krav end bygge- og anlægsindustrien, når vi tænker på temperaturintervaller og trykklasser.
Sammen med varmecontaineren kan vi leje ud mobile tanke, fleksible rør og brændstof. Vi kan tilbyde at levere komplette løsninger til leje af varmecontainere, fra A til Å, inklusive operationelt ansvar og overvågning.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.