Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Vandbåren varme som opvarmningsmetode

Omkostningseffektiv og pålidelig opvarmning

Vi i Energy Rent har i flere år lejet pålidelig og omkostningseffektive midlertidige opvarmning- og vandbåren varmesystemer ud for en række anvendelsesområder. Uanset om udstyret skal bruges til planlagte operationer eller til uventede nødsituationer - har vi det udstyr og den kompetence der kræves for at løse situationen så omkostningseffektivt og hurtigt som muligt.

Opvarmning kan ske på mange forskellige måder, og vandbåren varme er en af flere forskellige metoder. Vandbåren varme er simpelt og kort forklaret vand som opvarmes via en varmekilde. Et vandbåren varmesystem, sammen med andre forskellige vedvarende varmekilder er et omkostningseffektivt og pålideligt opvarmningssystem.

Vand har en god varmekapacitet, og er en af hovedårsagerne til at mange vælger at leje et vandbåren system fremfor at benytte andre løsninger, som ofte inkluderer mange små enheder.

Mange anvendelsesområder for vandbåren varme

Vandbåren varme kan bruges i de fleste lejligheder og markeder, og kan bruges i både planlagte og uplanlagte situationer. Opvarmningsmetoden er en specielt foretrukket løsning på byggepladser, men bruges ofte også i eksisterende boliger og bygninger. Færdige byggeprojekter som planlægger at bruge vandbåren opvarmning som varmekilde når projektet er færdigt, kan have mange fordele ved at bruge vandbåren varme også i selve byggefasen.

Hoteller, hospitaler, produktion, kontorbygninger, sportsarenaer og fodboldbaner er bare nogle få eksempler på hvor vandbåren varme kan benyttes. Vi har blandt andet leveret vandbåren varme til opvarmning af græsplænen på fodboldbaner, hvilket vi faktisk ser som en stigende trend på sportsarenaer.

I uventede situationer hvor forbindelsen til fjernvarme mistes, kan vi hurtigt genoprette adgang til systemet ved at tilslutte et af vores mobile anlæg. I sådanne tilfælde kan vi blandt andet levere et varmecenter, eller en radiator med ventilator til varm luft.

Vandbåren varme har mange fordele

En af de største fordele ved et vandbåren varmesystem er, at man undgår store mængder af støv i luften, som ellers en varmeblæser ville have afgivet. Et vandbåren varmesystem fungerer derfor godt i situationer, hvor der kan være følsomhed overfor støv, astma eller allergi - som for eksempel på kontoret.

En mobil varmecentral er en mulighed for leje af vandbåren varme. Vi har flere typer mobile varmecentraler, og det er muligt at vælge mellem varmecentraler, der drives af gas, elektricitet, olie, bio-olie eller piller.

Vannbåren varme

Hvis du vælger elektrisk opvarmning, frem for et gas- eller oljedrevet opvarmningsanlæg, vil løsningen også være mere miljøvenlig, og kan faktisk også undertiden være mere effektiv - hvis alle forudsætninger omkring er til stede.

Mange muligheder

Vandbåren varme er kun en af mange muligheder for at skabe varme. Vi har i mange år hjulpet vores kunder med opvarmning, og mulighederne er mange.

En mulighed er at benytte et varmeanlæg, hvor der produceres varmt vand til vandbåren varme. Det er også muligt at benytte en vandvarmepumpe, enten luft-til-vand eller væske-til-vand. Biokedler er også en mulighed.

For det meste bruger vi mobile varmepumper, elektriske kedler, biokedler, gas-kedler eller pillekedler, når vi skal producere varmt vand til vandbåren varme hos kunden. Varmen der produceres gennem anlægget bliver videre ledet gennem fleksible slanger, i størrelse efter behov, alt fra DN25 til DN150.

Vannbåren varme
Vi har dygtigt personale, der tilpasser og skræddersyr vandbårne varmeløsninger, der opfylder dine behov. Kontakt os hvis du ønsker mere information eller referencer til leje af vandbåren varme.

Vandbåren varme til fodboldbaner

Vi har i flere projekter leveret opvarmningssystemer, hvor der er blevet brugt vandbåren varme. Vandbåren varme er en effektiv opvarmningsmetode, som bliver mere og mere populær at bruge.

Interessen for opvarmningsmuligheder på sportsarenaer øges, og det bliver mere og mere normalt med opvarmning af græsplænen på fodboldbaner. Fordelene er store om vinteren, hvor der hurtigt kommer sne og frost på plænen.

Til sådanne projekter af opvarmning af baner på fodboldbaner har vi brugt en mobil varmecentral til produktionen af varmen. Vi har derefter leveret vandbåren varme ud i selve græsplænen.

Vi har ved tidligere projekter leveret 7,5MW vandbåren varme gennem et anlæg. Vi har også ved flere projekter leveret varmecentraler i megawatt-klassen.

Image of a mobile waterborne fossil-free heating plant
Mobil vandbåren varmecentral

Når som helst

Vores mobile enheder er smart pakket. Dette for at de skal være nemme at transportere, tage lidt plads og være nemme at installere.

Cirkulation af glycolvæske i systemet vil kunne forhindre frysning i inaktive perioder. Det vil også kunne muliggøre opstart af systemet i temperaturer helt ned til -20⁰C.

Vores udstyr kan leveres med fjernovervågningsteknologi, så du kan fokusere på driften. Vores tekniske team overvåger og holder kontrol over udstyret døgnet rundt, for dig.

Lang erfaring med varme

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring med udlejning af vandbåren varme til de fleste markeder. Vi har høj teknisk erfaring på området, og fagfolk der kan hjælpe med at skræddersy en løsning for dit behov.

Kontakt os på telefon, mail eller i chat for en uforpligtende samtale og tilbud.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.