Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Varmepumpe montert på tak hos kunde

Varmepumper til lavere energibehov

Reducere energibehovet i bygninger med en mobil varmepumpe

En varmepumpe kan reducere energibehovet med 40 til 80% sammenlignet med opvarmningssystemer baseret på fjernvarme, bioenergi eller elektricitet.

Med de høje strømpriser på forskellige energikilder i Norge er en varmepumpe den mest rentable opvarmningsløsning.

 

God energiudnyttelse giver direkte økonomisk gevinst

Ifølge SSB står den norske bygningsmasse for 42% af energiforbruget i Norge.

God energiudnyttelse handler om at reducere det samlede behov for at købe energi i løbet af året. En god tilgang er at prøve at reducere energibehovet først og derefter se efter løsninger til at producere energi lokalt.

En varmepumpe er en vedvarende energikilde hentet fra omgivelserne. Den henter varme fra blandt andet luft eller vand og kan producere 3 gange mere varmeenergi end den bruger strøm. Dette giver en væsentligt lavere energiomkostning end for eksempel direkte elektrisk opvarmning.

Ved brug af en varmepumpe har du et energibesparelsespotentiale på mellem 10-50% af varmeenergien. Energi til opvarmning af varmluft kan reduceres med op til 85% ved at bruge varmegenvindere.

 

Mobile varmepumper

Vi hos Energy Rent har mobile varmepumper til hurtig og effektiv levering og installation. Vi har både vand-til-vand, vand-til-luft, luft-til-vand og luft-til-luft varmepumper.

Med mere end ti års erfaring inden for varme, køling og ventilation har vi hos Energy Rent den kompetence, der kræves for at tilpasse forskellige kundebehov og levere udstyr efter kundens behov.

 

Omkostningseffektive energitiltag i eksisterende bygninger

Potentialet for energibesparelser er størst i bygningskategorierne forretningsbygninger, kontorbygninger, skoler og let industri og værksteder. Dette skyldes, at disse bygningstyper udgør de største anvendelsesområder.

Gehør-rapporten konkluderer, at tiltaget med størst potentiale er at installere varmepumpe. Installation af varmepumpe kan give en energibesparelse på 3,3 TWh for eksisterende erhvervsbygninger.

Langsigtede tiltag til at reducere energiforbruget

At reducere energiforbruget i erhvervsbygninger kan være krævende, omkostningsfuldt og tidskrævende. Der er flere og flere, der kommer med forskellige tiltag for at muliggøre nedskæringer i energiforbruget.

Kommunedirektøren i Sola kommune opfordrer til mere langsigtede tiltag, der kan reducere energiforbruget i statslige lokaler. Han bruger eksempler som varmesentral baseret på flis eller briketter og luft-til-luft- og væske-til-vand-varmepumper.

Kommunedirektøren foreslår installation af varmepumper i flere kommunale bygninger. Han tror, at energibehovet til opvarmning kan reduceres med op til 60% ved installation af varmepumper.

Vi hos Energy Rent kan hurtigt og effektivt installere en mobil varmepumpe, der kan hjælpe med at opvarme kolde dage og køle varme dage ned.

 

Vores mobile varmepumper Mobil varmepumpe VP85 LL

VP85 LL er specielt udviklet til at fungere som fossilfri bygningsvarme. Enheden er en luft-til-luft-varmepumpe. Den har integreret spidsbelastning, avanceret afrimning og mulighed for frisk luft. Kan bruges til både opvarmning, køling og ventilation. Varmepumpen har mulighed for frisk luft.

 

Mobil varmepumpe VP100 LV

VP100 LV er primært udviklet til midlertidige projekter. Dette er en luft-til-vand-varmepumpe. Enheden er kompakt, hvilket gør VP100 LV fleksibel. Enheden leveres med integreret pumpe og kan anvendes både til opvarmning og nedkøling.

 

Mobil varmepumpe VP150 LV

VP150 LV er primært udviklet til midlertidige projekter. Enheden er kompakt, hvilket gør den fleksibel. Kan bruges både til opvarmning og køling. Enheden er en perfekt match med PU70EL.

 

Mobil varmepumpe VP160 VV

VP160 VV er primært udviklet til midlertidige projekter, hvor kunden holder energiboringer til rådighed. Enheden er kompakt og er bygget i container, hvilket gør, at VP160 VV er robust og pålidelig. Kan bruges både til opvarmning og køling.

 

RT 50 Rooftop LL

RT 50 Rooftop er en mobil luft-til-luft-klimaanlæg. Enheden er primært udviklet til midlertidige projekter og er særdeles velegnet til brug i haller. Enheden er kompakt og er bygget på en stiv stålramme, hvilket gør, at RT 50 Rooftop er robust og pålidelig. Rooftop kan anvendes både til opvarmning og nedkøling.

 

Lang erfaring med opvarmning og nedkøling

Vi hos Energy Rent har mere end ti års erfaring med udlejning af mobile varmepumper. Vi har stor teknisk ekspertise på området og flere dygtige fagfolk, der kan hjælpe dig med at skræddersy den rigtige løsning til dit behov.

Du får også et professionelt team i ryggen, der bistår hele vejen med teknisk udarbejdelse, installation og drift. Stort set alt vores udstyr har fjernovervågning med opsætning af alarmer, så vi hurtigt kan rykke ud, hvis der opstår problemer. Vi kan også drive anlægget, hvis I har behov for det, gennem en driftsaftale.

Kontakt os via telefon, e-mail eller chat for en uforpligtende samtale og et tilbud tilpasset dit behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.