Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Building heat for construction

Få et godt tilbud på udlejning af fossilfri varme til byggepladsen.

Fra 1. januar 2022 var det forbudt at bruge fossil olie til opvarmning og tørring på byggepladser.

Vi er specialister i udlejning af fossilfri vandbåren varme, og leverer løsninger til miljøvenlig bygningsopvarmning med effekter fra 9kW til 7000 kW.

Fremtiden kræver energieffektive, emissionsfrie og sikre løsninger. Fordelene er mange, og kan give alt fra bedre drift, økonomi, arbejdsmiljø, kvalitet og reduceret byggetid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Vi er eksperter i varme

Med over 10 års erfaring med udlejning af midlertidig varme til byggepladser er Energy Rents tekniske eksperter i varmepumper og vandbåren varme. Vi leverer ugentligt specialtilpassede projekter, hvor kunden har specifikke ønsker til effekt, temperatur og design.

Vi har den viden, der kræves for at vælge det udstyr, der passer dig bedst, og den ekspertise, der skal til for at levere hurtigt og effektivt.

Vi har fokus på at være en moderne og miljøvenlig virksomhed, som lever op til morgendagens krav.

Lang og bred erfaring

Den korrekte temperatur er kritisk i mange tilfælde. Mobile varmekilder sikrer hurtig opvarmning, og opfylder kravet om højere ydelse under byggeriet. Miljøvenlige løsninger sikrer, at leverandører af teknisk permanente anlæg kan beholde deres garanti ved færdiggørelse.

I 2018 har vi leveret et projekt med vandbåren varme til Greverud Torget. Gennem gulvvarme, midlertidige konvektorer, ventilatorer og midlertidige rør sikrede vi udtørring og opbygning af gulve på rekordtid.

Bilde av bygg, miljøvennlig byggvarme

Mange fordele

Der er flere fordele ved at bruge miljøvenlig bygningsvarme i form af et vandbåret system. En af fordelene er, at anlægget ofte er en fælles varmecentral, hvilket er med til at begrænse driften til et begrænset område, det resulterer blandt andet i, at kun et rum fyldes med brændsel. Vores centralvarmeanlæg er bygget efter kvalitetskrav, med integrerede pumper, udbygning og styring. Alt overvåges i vores portal for sikker og problemfri drift

Hvis bygningen tillader det, kan der anvendes gulvvarme under opførelsen af ​​bygningen. Det vil give et markant bedre indeklima, da blæsere, der rører støv op på byggepladsen, vil blive begrænset.

Bilde av Vår Energi Arena Sola

Vi står klar til at hjælpe dig

Kontakt os for en snak om de behov du har for leje af varmecentraler.

Vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt. Vi leverer til hele Norden, og påtager os alle akutte opgaver.

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!