Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Events

Vi udlejer varme, køling og ventilation til dit event

Energy Rent AS er eksperter i at leje midlertidige varmkøling og ventilationssystem.

Vi er meget fleksible og kan levere hurtigt til enhver begivenhed. Uanset begivenheden, så giv dine gæster den perfekte temperatur, så svedige dage og kolde aftener forhindres! Vi har blandt andet miljøvenlige varmepumper med lave driftsomkostninger og ekstrem hurtig installation.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Miljøvenligt

Opvarmning og køling af lokaler, telte og haller er noget, vi kan. Energy Rent udlejer hvert år køle- og varmeudstyr til en række forskellige arrangementer. Alt fra store messer i haller til mindre private arrangementer i havetelte.

Vi har særligt fokus på miljøvenlige løsninger. Vi kan for eksempel levere mobile “plug-and-play” varmepumper, der har lave driftsomkostninger og er ekstremt hurtige at installere. Vi har også udstyr til biodiesel og el.

Film sæt

Energy Rent blev valgt som leverandør til nedkøling af optagelserne af Hollywood-filmen “Snømannen”, hvor vi sørgede for både afkøling af filmsettet og sneen, der blev bragt ind. Derudover sørgede vi for, at skuespillerne foran kameraet fik frostrøg, for at understrege kulden.

Vi skaber fleksible løsninger uanset behov, så dit arrangement kan gennemføres præcis, som du ønsker det.

Mobile skøjtebaner

Energy Rent via IceBreaker-konceptet planlægger, dimensionerer, bygger og driver sine egne mobile skøjtebaner.

I december 2021 indrettede vi i samarbejde med Stavanger Sentrum en 450 kvadratmeter stor skøjtebane på Oljemuseet i Stavanger. Skøjtebanen er blevet en årlig attraktion sammen med julemarkedet, peberkagebyen og andre arrangementer i centrum.

Hurtig respons - Top kvalitet

Vi planlægger, dimensionerer og opsætter den perfekte løsning til ethvert arrangement. Vi kan levere til de fleste centrale områder i landet på 1-2 dage. Vi er med andre ord klar til at gøre vores bedste for, at dit arrangement forløber problemfrit.

Vi hos Energy Rent er en solid samarbejdspartner, der ved hvor vigtigt det er, at du leverer det aftalte, til aftalt tid og pris. Tøv ikke med at kontakte en af ​​vores dygtige medarbejdere for at planlægge leje af udstyr til dit arrangement.

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!