Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Inside fish farming facility

Udlejning af varme og køling til fiskeopdrætsanlæg

Vi sikrer perfekt temperaturkontrol. For at opretholde optimale forhold for fiskens vækst og sundhed i opdrætsanlæg tilbyder vi skræddersyede løsninger til opvarmning og køling. Med vores udstyr kan du opretholde den perfekte temperatur. Energy Rent er eksperter i udlejning af køle- og varmeudstyr, som sikrer perfekt temperaturkontrol. Med vores ekspertise tilbyder vi skræddersyede løsninger for effektive resultater.

Opdrætsindustrien er en vigtig industri i Norge, med et enormt vækstpotentiale. I 2021 blev der slagtet fisk til en værdi af 116,6 milliarder kroner. Efterspørgslen stiger stadigt, og landbaserede opdrætsanlæg bliver mere og mere populære.

For optimal vækst og behandling af yngel og søgræs kræves præcise temperaturforhold, noget vi sørger for med vores udstyr.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Landbaseret Fiskeopdræt

Nordmændene har fiskeri i blodet, og industrien har været en

grundpillen i norsk kultur og historie i længere tid, end vi kan forestille os.

Udover at fange fisk på åbent hav har vi i de sidste 50 år bygget fiskeopdrætsanlæg langs hele kysten, og udviklingen sker hurtigere og hurtigere. Landbaserede fiskeopdrætsanlæg kan nu være løsningen på problemer som lus, alger og andre fiskesygdomme.

Øg din produktion

At være i stand til at kontrollere temperaturen er afgørende for et succesfuld fiskeopdrætsanlæg. I sommeren 2019 overtog Stian Aspaas og Magne Røe en landbaseret anlæg i Tydal.

De så, at grundvandet, der kom ind, var for koldt, og installeret en varmepumpe for at øge temperaturen. Et simpelt trick, men under varmere forhold, ørreden voksede meget hurtigere, og produktionstiden på norsk Fish Farms Tydal blev skåret i to.

Stabil temperatur

I 2019 blev vi kontaktet af en stor aktør i fiskeopdrætsindustrien. De forventede store mængder fisk, men vandet var ikke varmt nok i anlægget – da det blev bragt direkte fra en forbipasserende flod.

Vi fik jobbet at udleje en varmecentral, der opvarmede vandet fra 2 til 10 grader på en hurtig og effektiv måde – præcis hvad der skulle til for at anlægget kunne modstå fisken.

Mobile løsninger

Som en af ​​Norges førende virksomheder inden for midlertidig opvarmning og køling tilbyder vi hos Energy Rent de løsninger, der passer dig bedst, for at tilpasse temperaturen til optimale forhold.

Vi har erfaring med både opvarmning for mere vækst, og køling for at tilpasse væksten på overbelastede slagterier.

Vores udstyr kan både opvarme og afkøle brakvand og havvand – og vi udlejer titaniumvekslere, der fungerer som hydrauliske udskillere.

Image of a mobile waterborne fossil-free heating plant

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!