Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Inside a storage facility

Udlejning af varme, køling og ventilation til lager

Energy Rent AS er eksperter i midlertidig udlejning af varmekøling og ventilationssystem. Vi er eksperter i temperatur og vi hjælper dig med de rigtige løsninger til hurtige og effektive resultater. Opbevaring er en stor industri i Norge, som mange måske ikke tænker over. Den opbevarer alt fra kød- og fiskeprodukter til drikkevarer og andre tørre og langtidsholdbare varer. Lagervarer kræver en stabil og korrekt temperatur for at opretholde kvalitet og holdbarhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Køling af distributionscenter

Distribution er en søjle i vores samfund. Fra sådanne lagre udsendes dagligt fisk og kødprodukter og friske drikkevarer samt andre dagligvareprodukter. Energy Rent kan levere det rigtige udstyr på kort tid for at hjælpe med at holde temperaturen under kontrol. På den måde kan du holde hjulene i gang og kvaliteten af ​​varerne bevares.

Bilde av lagerbyggning

Midlertidig opbevaring

At kunne kontrollere temperaturen er afgørende for et vellykket lager. Ved hjælp af Energy Rent er det muligt at oprette midlertidigt lager for at tage sæsonbetonede industrier væk. Med den korrekte temperatur kan kunderne forlænge sæsonen, øge kvaliteten og dermed øge overskuddet.

Nødkøling

Vi blev kontaktet af en stor aktør i Norge, da deres kølesystem gik i stykker. På rekordtid fik vi sat et køle/fryseanlæg op. Kunden forventede store mængder varer, hvilket kunne give store udfordringer, da kunden havde et defekt kølesystem. Vi leverede så alt fra kølemaskiner, fancoils, slanger og generatorer

Bilde av lastebil med utstyr fra Energy Rent

En af Norges førende

Energy Rent er en af ​​Norges førende virksomheder inden for midlertidig opvarmning og køling. Vi tilbyder løsninger skræddersyet til dine behov, og sikrer at temperaturen tilfredsstiller dine ønsker. Vi har lang og bred erfaring med både varme, køling og ventilation.

Bilde av mennesker på jobb

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!