Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Udlejning af komplette isbaner og skøjtebaner. Kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi har et separat koncept, Icebreaker, hvor vi leverer nøglefærdige mobile skøjtebaner. Vi har også mulighed for at levere discolys, mobile rutsjebaner og børnevenlige støttestøtter og telte. En mobil skøjtebane kan sættes op hvor som helst. Vi skræddersyr skøjtebaner, der opfylder præcis dine behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Vi er eksperter i at skabe vidunderlige øjeblikke

Energy Rent har unik ekspertise inden for mobil køling. Ved at bruge teknologi, som de fleste har en tendens til at se som uinteressant, sikrer vi sjove sammenkomster!

Stavanger Sentrum har i de senere år fået leveret en 450 kvadratmeter stor skøjtebane, som er installeret på Oliemuseet i Stavanger.

Lang og bred erfaring

Vi har stor erfaring med skøjtebaner, og har leveret dusinvis af dem med succes.

En komplet skøjtebane leveres med redundans af kølekredsløb og pumper for maksimal driftssikkerhed, højeffektivt kølemiddel, der er miljøvenligt og overvågning og fjernstyring af kølepakken via internettet. På forespørgsel kan vi også levere skøjter, skøjtehjælp (pingviner), vedligeholdelse af isen, lydanlæg, lysanlæg og telte.

I 2019 installerede vi “bankisen” skøjtebanerne, der stod på Ruten i Sandnes centrum. Skøjtebanen blev leveret med let adgang for kørestolsbrugere og leveret med “pingvinstøtter” til de mindste.

Bavarian Curling

Vi kan levere skøjtebaner på op til 100 kvadratmeter. Disse skøjtebaner er perfekte til Bavarian Curlig. Banerne kan sættes op, så de passer til ethvert sted, og kan samles helt på én dag.

Vi monterer, underviser i vedligeholdelse og demonterer når arrangementet er færdigt!

Vi har alt det nødvendige, inklusive 20 curlingsten (Ice Stock) og gør alt muligt for en god oplevelse.

Bilde av barn dom driver med curling.

Vinterugen 2022

I 2022 leverede vi en 150 kvm stor indbygget skøjtebane i centrum af Randaberg. Løsningen med at bygge skøjtebanen ind har givet små og store magiske øjeblikke på isen uanset vejr og vind.

Skøjtebanen i centrum blev en social arena, som store dele af byen benyttede sig af.

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!