Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Testing of unit

Vi udlejer varme, køling og ventilation til din test

Energy Rent AS er eksperter i udleje af midlertidige varmekøling og ventilationssystem.

Vi har i flere år hjulpet kunder med at tilbyde gode og korrekte lejeløsninger til test.

Energy Rent har ekspertisen til at udføre test, hvor der er behov for varme eller køling i form af væske eller luft. Vi har også personale, der kan beregne dimensioner på forhånd, og derfor kan garantere sikre, gode og forudsigelige resultater.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Rigtigt udstyr - Nøjagtig temperatur

Vi hos Energy Rent har lang og god erfaring med test af data og servere, og har flere referencekunder som Media City Bergen, Det Svenske Forsvar og Green Mountain.

I Bergen blev vi hyret til at teste datahallerne i Media City Bergen (som blandt andet huser NRK og TV2), inden en permanent køleløsning var på plads. Til det svenske forsvar testede vi køling af forskellige forsvarsbygninger. To store projekter, vi er stolte af.

Teknisk rom lei kjøling

Rigtig temperatur - Sikker test

Vi hos Energy Rent har i flere år hjulpet kunder med at tilbyde gode og korrekte lejeløsninger til test og køling. Det er vigtigt, at du som kunde er sikker på, at du får det forventede i forhold til korrekt temperatur og påkrævet kapacitet under testen.

Bilde av en som utfører service

Vi strækker os lidt ekstra

Energy Rent står klar til at byde dig velkommen med sit kvalificerede personale. Vi assisterer dig som kunde med alt fra planlægning til selve designet ned til detaljeniveau.

Vi kan tilbyde opstart, service og vedligeholdelse. Vi kan også tilbyde skræddersyede service- og vedligeholdelseskoncepter. Vi tilbyder interessante finansieringsmetoder, hvis det er nødvendigt, såsom “lej-og-køb” eller leje med en såkaldt “tilbagekøb”-mulighed.

Service

Test af kompressor

Vi testede en offshore kompressor for K. Lund Offshore, hvor vi leverede alle pumper, kabler, slanger og flanger til projektet. Vi løste opgaven ved at køle overskudsvarmen ned med en kølemaskine og en mobil varmeveksler.

Om du vil leje en lille køling enheder, større køleanlæg eller andet tilbehør til dit eksisterende kølesystem, kan vi hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger. Vi producerer efter dine ønsker og krav. Vi har et omfattende og stort udvalg af udstyr.

Bilde av anlegg

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!