Bygningstørretumblere og bygningsvarme – mulighederne er mange

byggtørker og byggvarme

Bygningstørrere og bygningsvarme til flere lejligheder

Miljøvenlige metoder til bygningstørring og bygningsopvarmning på norske byggepladser er aktuelle emner – især efter forbuddet mod at bruge fossile brændselskilder. Vi hos Energy Rent har i flere år leveret fossilfri varme- og tørreløsninger til vores byggekunder.

 

Mulighederne er mange

Vi har alt fra små elektriske bygningstørrere til store diesel- og gastørrere. Fossilfrie energikilder til tør bygnings- og bygningsopvarmning, der kan anvendes, er varmepumper, biodiesel/biogas, piller/spåner eller elvarme.

 

Lej en elvarmer som byggetørre

Elektriske varmere, eller vandbårne el-kedler, er de enkleste og billigste løsninger. En elvarmer er meget kompakt, nem at flytte og flere kan placeres uden for bygningen for at sprede strømtilslutningen/behovet. Disse er overkommelige at leje og nemme at bruge. En el-kedel er kompakt og kan tilbyde stor effekt med et lille fodaftryk.

Vi har også større elektriske varmecentraler. Vi har for nylig leveret en 410kW elektrisk varmecentral med overvågning, til en partner.

Fordele ved elektrisk bygningstørrer

En elektrisk bygningstørrer er emissionsfri, har et keramisk PTC varmeelement og har en kompakt dimension. De har en let 2-trins justerbar varmeeffekt med en trinløs temperaturregulering fra + 5 grader Celsius til + 40 grader Celsius. De har en indbygget temperaturgrænse med automatisk nulstilling, og beskyttelse mod overophedning.

Varmepumpe til bygningsopvarmning

En varmepumpe kan også bruges som bygningsvarmer eller bygningstørre. Vi leverer forskellige varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vand og vand-til-vand varmepumper, som hver især har forskellige egenskaber.

Vi blev bedt om at levere miljøvenlig og emissionsfri bygningsopvarmning under rehabilitering. Den bedste løsning var at bruge en mobil luft-til-vand varmepumpe med integreret tank, spidsbelastning og avanceret styring/overvågning.

Biokedler som bygningstørrer og bygningsopvarmning

Biokedler foretrækkes af større byggepladser og industrier. Vi kan levere udstyr, der brænder biogas, bioolie og pellets/flis. En biokedel kræver lidt strøm og er velegnet til større projekter og til akutte behov.

 

Bygningstørrer K160

En mobil dieseldrevet bygningstørrer, der er velegnet til industri, byggeri og større arrangementer. Bygningstørreren har en varmekapacitet på 145kW og er derfor velegnet til større opgaver.

 

Bygningstørrer DG45

En gasdrevet bygningstørrer, der straks afgiver varme med det samme. Bygningsvarmeren har en varmekapacitet fra 22kW til 45kW.

Vi hjælper dig gennem hele projektet

Vi har personale med høj kompetence og stor erfaring med udlejning af midlertidig og mobil varme. Vores specialister er fleksible og gode til at tilpasse skræddersyede løsninger til at tilfredsstille den enkeltes behov. Vi står klar til at hjælpe dig med montering og drift, og vi står til rådighed og assisterer i hele lejeperioden. Alt udstyr er fjernovervåget, hvilket giver os mulighed for at reagere hurtigt, hvis der skulle opstå noget undervejs.

 

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

køling serverrum

Køling af serverrum

Type af projekt Køling af serverrum Type af udstyr Kølemaskine Kort beskrivelse Kunden havde brug for køling af eget serverrum i deres produktionsfabrik. Vi leverede

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.