Emissionsfri opvarmning på byggepladsen

leie varmepumpe til byggvarme

Emissionsfri opvarmning på byggepladsen

En række kommuner og offentlige instanser har allerede stillet krav om emissionsfri opvarmning på byggepladsen. Oslo har sat et krav om emissionsfri opvarmning i 2025, og i 2030 skal byen opnå en CO2-reduktion på 95 %. Men hvilke løsninger kan bruges til at nå disse mål?

Indtil i dag har fossile energikilder primært været brugt til opvarmning på byggepladser, og især diesel og propan. For at opfylde kravene til fossilfri opvarmning har du at gå over til alternativer som varmepumper, vandbåren varme, elkedler og brint – mobile og effektive varmekilder.

utleie av mobil fossilfri byggvarme
Udlejning af mobil fossilfri bygningsvarme

Norge er fremtrædende i verden med hensyn til at indføre miljøkrav, og byggepladser er ingen undtagelse. Emissionsfri opvarmning på byggepladsen er den rigtige vej at gå for fremtidige generationer. Hvis vi skal nå målene, skal vi gå fra fossilfri til i sidste ende helt emissionsfri – så vi når vores klimamål i 2030 og 2050.

Der skal innovative løsninger til, og der er meget at vænne sig til. Heldigvis er Energy Rent klar til at hjælpe dig – se vores store udvalg af emissionsfri varme

Mobil emissionsfri opvarmning på byggepladsen

En løsning med mobile varmekilder sikrer, at opvarmning kan startes hurtigt, og at kravet om højere ydelse under byggeriet opfyldes. Anvendelse af disse miljøvenlige løsninger sikrer, at leverandører af teknisk permanente anlæg kan beholde deres garanti ved færdiggørelsen, og kan gennemføre denne på et passende tidspunkt i byggeprocessen.

leie elektrokjele
Lej en el-kedel

Emissionsfri opvarmning – vores banebrydende ekspertise

Energy Rent er bedst til varmepumper. Vi køler alt fra skøjtebaner og varehuse til grøntsager og kontorer. Ugentligt arbejder vi med projekter, hvor kunden har specifikke ønsker til effekt, temperatur og design. Varmepumper installeres hurtigt og nemt, og tilbyder meget fleksible løsninger. Det anbefales især at bruge, hvis bygningen skal bruge varmepumper som energiløsning, når den er færdig og i drift.

Transport av kjølemaskin
Transport av varmepumpe

Vi har også god ekspertise inden for andre alternativer, såsom vandbaseret opvarmning. I 2018 har vi leveret vandbaseret varme til Greverud Torget . I over 1 år var en enhed med 600 kw placeret i yderkanten af ​​byggegrunden. Gennem gulvvarme, midlertidige konvektorer, ventilatorer og midlertidige rør sikrede vi tørring og opbygning af gulve på rekordtid!

Den bedste løsning for dig

Energy Rent er allerede en af ​​Norges førende virksomheder inden for mobile løsninger til opvarmning og køling på byggepladser. Produkterne i vores portefølje består af løsninger, der allerede er – eller kan tilpasses til en grøn fremtid. Vi arbejder hårdt på hurtigt at tilpasse os de innovative løsninger, som markedet og miljøet kræver.

Vi har den nødvendige viden til at vælge det, der passer dig bedst, og ekspertisen til at levere udstyret hurtigt og effektivt. Kontakt os for en snak om din byggeplads!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.