Udlejning af varme og køling til fiskeopdrætsanlæg

Vi holder den perfekte temperatur

Energy Rent er eksperter i udlejning af køle og varmeudstyr, som hjælper dig med at holde perfekt temperatur.

Med vores erfaring og ekspertise hjælper vi dig med de rigtige løsninger til et hurtigt og effektivt resultat.

Landbrugsindustrien er en kæmpe industri i Norge. Alene i 2021 blev der slagtet fisk til en værdi af 116,6 milliarder norske kroner her i landet. Tallene stiger hvert år, og nu begynder fiskene endda at tage til landbaserede farme.

Opdræt kræver perfekte temperaturforhold for fiskens vækst, men også for den bedst mulige behandling af ungfisk og søgræs.

Landbaseret Fiskeopdræt

Nordmændene har fiskeri i blodet, og industrien har været en
grundpillen i norsk kultur og historie i længere tid, end vi kan forestille os.

Udover at fange fisk på åbent hav har vi i de sidste 50 år bygget fiskeopdrætsanlæg langs hele kysten, og udviklingen sker hurtigere og hurtigere. Landbaserede fiskeopdrætsanlæg kan nu være løsningen på problemer som lus, alger og andre fiskesygdomme.

Landbasert Oppdrett
Lakseoppdrett Øk Produksjonen

Øg Din Produktion

At være i stand til at kontrollere temperaturen er afgørende for et succesfuld fiskeopdrætsanlæg. I sommeren 2019 overtog Stian Aspaas og Magne Røe en landbaseret anlæg i Tydal.

De så, at grundvandet, der kom ind, var for koldt, og installeret en varmepumpe for at øge temperaturen. Et simpelt trick, men under varmere forhold, ørreden voksede meget hurtigere, og produktionstiden på norsk Fish Farms Tydal blev skåret i to.

 

Stabil Temperatur

I 2019 blev vi kontaktet af en stor aktør i fiskeopdrætsindustrien. De forventede store mængder fisk, men vandet var ikke varmt nok i anlægget – da det blev bragt direkte fra en forbipasserende flod.

Vi fik jobbet at udleje en varmecentral, der opvarmede vandet fra 2 til 10 grader på en hurtig og effektiv måde – præcis hvad der skulle til for at anlægget kunne modstå fisken.

Laskeoppdrett Stabil Temperatur
Miljøvennlig mobil varmesentral

Mobile Løsninger

Som en af ​​Norges førende virksomheder inden for midlertidig opvarmning og køling tilbyder vi hos Energy Rent de løsninger, der passer dig bedst, for at tilpasse temperaturen til optimale forhold.

Vi har erfaring med både opvarmning for mere vækst, og køling for at tilpasse væksten på overbelastede slagterier.

Vores udstyr kan både opvarme og afkøle brakvand og havvand – og vi udlejer titaniumvekslere, der fungerer som hydrauliske udskillere.

løsninger til fiskeopdrætsindustrien

Mobil varme til oppdrett av berggylt
Varme | Referancer
Utleie av mobilt varmeanlegg
Varme | Referancer
Varme | Referancer
Utleie av chiller
Køling | Referancer

Udlejningsprodukter til fiskeopdrætsindustrien

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.