Hedolieanlæg til mange formål

Utleie hetoljeanlegg

Udlejning af hedolieanlæg til flere typer industri

Hedolieanlæg anvendes i flere typer industrier, og til mange forskellige anvendelser, hvor den ønskede temperatur er højere end det normalt er muligt at opnå med vand/damp. Hedolieanlæg er normalt meget kritiske for produktionen og er normalt i drift døgnet rundt.

Vi i Energy Rent har stor erfaring med kritiske situationer og akutte opgaver og står til enhver tid til rådighed med en døgnbemandet vagttelefon. Vi kan levere på rekordtid, så varigheden af ​​uventede situationer kan reduceres.

Mobilt hedolieanlæg

Vi hos Energy Rent har over ti års erfaring med udlejning af varme- og hedolieanlæg. Denne erfaring og viden, vi har oparbejdet gennem lang tid, sikrer, at du får den bedste løsning på dine behov – uanset om det haster eller er planlagt.

Alle vores hedolieanlæg er signerede og bygget i ISO-beholdere. Dette for at skabe en sikker og hurtig levering.

 

Levert til flere prosjekter

Energy Rent er specialister i udlejning af varmeanlæg, og har i over ti år leveret komplette anlæg til flere forskellige projekter.

Vi har for nylig leveret et komplet hedolieanlæg til en kunde, der var så uheldig at have en brand i sit eget system. Kunden var ikke forberedt på hændelsen og havde ingen udarbejdet beredskabsplan. De kontaktede os hurtigt, og vi var i stand til at sende hele systemet ud inden for kort tid. Kunden kunne starte egen produktion op kun tre uger efter branden.

Utleie av mobilt hetoljeanlegg
Udlejning af mobilt hedolieanlæg

Fordele ved hedolieanlæg

Hedolieanlæg kan køres ved en højere temperatur end med vand og ved et lavere tryk end damp. Et hedolieanlæg har mulighed for at give en procestemperatur på op til 400C grader, med det rigtige valg af hedoliekvalitet. Du har god kontrol over processortemperaturen, hvilket er meget vigtigt i nogle brancher.

Da hedolieanlæg ikke indeholder vand, er der ingen problemer med isdannelse, og derfor heller ingen frostskader. Hedolieanlæg er så at sige trykløse i modsætning til vand- og dampsystemer. Derudover er der få problemer med korrosion, kondens og aflejringer som følge af oliens egenskaber.

 

Hedolieanlæg HMO 400

Vi har en stor udlejningsflåde af varmeanlæg. Et af vores hedolieanlæg er HMO 400. HMO 400 er en industrikedel, der er hurtig og fleksibel og klar til selvstændig brug. Denne hedoliekedel har lagerplads til termisk olie, internt gasbuffersystem og pumpe.

Hedoliekjedelen har en varmekapacitet på 400kW, det er udstyret med en LPG-brænder og det har et kompakt design i en 20 fods container. HMO 400 er særdeles velegnet til længere projekter og langtidsudlejning.

Vi er fleksible og har dygtige fagfolk, som kan skræddersy efter dine egne ønsker. Det er blandt andet muligt at levere HMO 400 med Bio-Diesel brænder og tank efter ønske.

Mobil Hetoljekjel
Mobil Hedoliekedel

Udlejning af mobilt hedolieanlæg til produktion af lim

Vi blev ringet op, da kundens eget hedolieanlæg stoppede. Herefter leverede vi et komplet mobilt 400 kW vhedolieanlæg til temperaturer op til 280 grader, så kunden kunne fortsætte med at producere lim.

 

Hurtig levering af høj kvalitet

Energy Rent har specialiseret sig i mobile løsninger og hurtig levering. Ved at kombinere kvalitetsprodukter, lang erfaring og god viden kan vi garantere den allerbedste løsning på et hedolieanlæg, der opfylder dine behov. Kontakt os for en snak om leje af hedolieanlæg.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.