Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Lad vores eksperter rense jeres varme- og køleanlæg, så det yder maksimalt

Hos Energy Rent udfører vi flere forskellige opgaver, hvor vi foretager kemisk rens. Der er flere gode grunde til at udføre kemisk rens.

Kemisk rens giver blandt andet længere levetid og mere energi!

Ring til os
Rengøring af anlæg

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.

Vi er eksperter i kemisk rens

Energy Rent har i flere år udført kemisk rens af blandt andet varme- og køleanlæg, varmevekslere og tørkølere. Vi har tekniske specialister, som er i stand til at hjælpe med korrekt udførelse af dine udfordringer.

Varmepumpe på tak

Nyt eller ældre varmeanlæg?

Ofte ser vi, at nye varmeanlæg bliver samlet og sat i drift uden at der foretages rengøring af systemet på forhånd. Det kan føre til snavs og partikler i rør og system under installationen. Ved at udføre en rensning af varmeanlægget kan man forhindre, at snavs og partikler bliver liggende og ført rundt af vandstrømmen.

Partikler kan skabe erosion og korrosion og skabe driftsproblemer på pumpe og udstyr. Ophobning af partikler i varmeveksleren vil kunne føre til højere tryktab, dårligere varmeoverførsel og øgede driftsomkostninger.

Ældre anlæg udvikler ofte scaling, partikler fra korrosion og biofilm. Før kemisk rens af udstyret foretager vi altid en besigtigelse og vurderer mediet i et laboratorium.

Kjemisk rens av varmeanlegg

Vi tilpasser os dit behov.

Energy Rent udførte kemisk rens af radiatorer i en bygning, hvor kunden oplevede ikke at få tilstrækkelig med varme. Udfordringen var her magnetit i radiatorerne.

Vi foretog termografi af radiatorerne før og efter. Dette afslørede store udfordringer ved varmeoverførslen.

På to dage havde vi renset hele bygningen, inkl. pumper, gulvvarme, radiatorer og rørsystem. Ydelsen blev genoprettet.

Vi står klar til at hjælpe dig

Vi står klar til at hjælpe dig på den bedst mulige måde. Vi er tilgængelige i hele Norden og tager os af alle hasteopgaver.

24/7/365

Vi er tilgængelige i hele Europa

Energy Rent er problemløser med mobile, emissionsfrie løsninger inden for varme, køling, ventilation og damp, tilpasset virksomheder i en række forskellige brancher. I kritiske øjeblikke leverer vi sikre og pålidelige løsninger, der holder driften i gang.


6 gode grunde til at vælge Energy Rent

Du er i sikre hænder, lad os hjælpe dig videre!