Korrekt temperatur i hallen

Riktig temperatur i hallen

Energy Rent er eksperter i varme, køling og ventilation. Vi sikrer den korrekte temperatur i hallen. Udover at leje det bedste udstyr på markedet, leverer vi også permanente løsninger til dine behov. Skal du bygge en hal, så står vi klar med det du skal bruge.

Alle typer haller

Vi sikrer den rette temperatur og indemiljø i alt fra sportshaller til flyhangarer. Med specialekspertise inden for varme og køling kan du være sikker på, at du får det bedste produkt fra os. Størrelse og indhold er ingen hindring, vi har løsninger, der kan tilpasses til alle formål.

Er du usikker på, hvad der skal til? Vores højt kvalificerede personale støtter dig med planlægning og design på et detaljeret niveau. Vi hjælper dig hele vejen til optimale forhold.

Hurtige løsninger

Energy Rent har god erfaring med hurtig levering af nødvendige løsninger. Eksempelvis ventede en stor aktør i opdrættet store mængder fisk i 2019, og varmesystemet, der skulle opvarme vandet fra 2 til 10 grader, var ikke klar. Derefter leverede vi en midlertidig løsning, der fik arbejdet gjort hurtigt og nemt. Ved hjælp af tilpasningsdygtige produkter fik vi løst problemet på en effektiv måde, og farmen kunne modtage fiskene som planlagt.

Mobilprodukter

Vi er specialister i mobiludlejningsprodukter. Vi udlejer alt fra mobile varmecontainere med en kapacitet på op til 4.000 kW – til små og kompakte klimaanlæg.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et fleksibelt og bredt sortiment, så vi kan tilbyde helt konkrete og optimale løsninger til ethvert behov inden for varme, køling og ventilation. Udover økonomiske og energieffektive fordele for dig, er skræddersyede løsninger også vejen til en grønnere fremtid. Alle produkterne i vores portefølje kan bruges på en miljøvenlig måde, og vi er stolte over allerede nu at kunne tilpasse os de miljøhensyn, markedet ønsker at tage.

Vores ekspertise til din rådighed

Uanset om du har brug for køling til lagerhal, varme til værkstedshal, eller ventilation til fodboldhal, så leverer vi den rigtige temperatur i hallen. Vi leverer både permanente og midlertidige produkter, i alle størrelser. Vores brede ekspertise og produktportefølje gør, at vi kan skræddersy løsninger til at tilpasse dine behov på den mest effektive måde. Energy Rent har den viden og erfaring, der skal til for det bedst mulige resultat. Kontakt os for en snak om, hvad du skal bruge til din hal!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.