Midlertidig varmeoverførsel

midlertidig varmeoverføring

Varmeoverførsel er selve hjertet i det, vi hos Energy Rent laver. Varmevekslere og midlertidig varmeoverførsel er derfor blevet vores kerneekspertise efter mange års erfaring med alt fra salg hos producenten via distributør til udlejning og udførelse. Vi kan gøre det!

Vi har ekspertisen

Vi hos Energy Rent vender hurtigt om, hvis uheldet ikke kommer på tale. Skulle du få brug for akut eller midlertidig hjælp til dit køle- eller varmeanlæg, har vi en god løsning til dig. Vi hos Energy Rent står klar til at dimensionere dine behov ud fra vores udlejningsportefølje, tilføje udstyr såsom en shunt, og give dig de parametre, du gerne vil have.

Vores ekspertise inden for midlertidig varmeoverførsel giver dig som kunde en unik mulighed for at ramme plet, få præcis testbetingelserne du har brug for og sikre de mest optimale driftsforhold. I vores flåde har vi mobile varmevekslere, vand- til -vand, vand-til-luft, udover de energikilder og tilbehør, du har brug for.

Gode referencer

Vi har tidligere bistået flere aktører i nødsituationer. Blandt andet hos en grøntsagsbonde i Nærland uden for Nærbø, der havde brug for en midlertidig køleløsning til sine grøntsager. Kompressoren i et af kølerummene var gået i stykker, og flere tons gulerødder manglede ordentlig lagerplads. Grøntsagsbonden gav os rigtig god feedback efter at have afsluttet opgaven.

– Takket være Energy Rent var vi i stand til at opbevare 150 tons gulerødder ved den rigtige temperatur. Det var en fremragende service, sagde han til Jærbladet og Sandnespostens erhvervsavis i januar 2020.

Landbrugsindustrien

Vi har kunder i mange forskellige forretningssegmenter. Vi har blandt andet udført flere opgaver i dambrugsbranchen. Her har vi primært bistået med opvarmning og afkøling af vandet til rugefisk .

For spørgsmål om alt fra levering, dimensionering, udlejning, tips og rådgivning, kontakt os i dag. Vores dygtige medarbejdere ser frem til at finde en optimal løsning sammen med dig.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Komplett varmeanlegg

Hedtolieanlæg på kort tid

Type Projekt Levering af komplet hedtoliesystem Type udstyr Komplethedtolieanlæg Kort beskrivelse Kunden var uheldig at have en brand i sit eget eksisterende anlæg. Vi leverede

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.