Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Varmeoverførsel til kunde - Energy Rent.

Eksperter i midlertidig varmeoverførsel hos Energy Rent

Om varmeoverførsel

Hos Energy Rent står varmeoverførsel i centrum af vores virksomhed. Med års erfaring fra salg hos producenter og distributører til udlejning og praktisk udførelse har vi udviklet ekspertise inden for midlertidig varmeoverførsel. Vores mål er at tilbyde løsninger, der møder dine præcise behov.

Tilpassede løsninger og hurtig respons

Når uheldet er ude, er vi hos Energy Rent klar til at svare øjeblikkeligt. Hvis du har brug for akut hjælp med dit køle- eller varmesystem, har vi den rette løsning for dig. Vi kan hurtigt dimensionere dit behov fra vores omfattende udlejningsportefølje, inklusive tilføjelse af nødvendigt udstyr som shunt og justering til dine ønskede parametre.

Optimerede driftsbetingelser

Vores ekspertise inden for midlertidig varmeoverførsel giver dig som kunde mulighed for at opnå præcise testbetingelser og sikre optimale driftsbetingelser. Vores udstyr inkluderer mobile varmevekslere til både vand-til-vand og vand-til-luft applikationer, sammen med de nødvendige energikilder og tilbehør.

Pålidelige referencer

Vores tjenester har været uvurderlige i akutte situationer, som da en grøntsagsavler uden for Nærbø havde brug for en nødløsning til køling af sine grøntsager. Efter at kompressoren i et af kølerummene brød sammen, manglede flere ton gulerødder egnet opbevaringsplads. Avleren gav os fremragende feedback: "Takket være Energy Rent kunne vi opbevare 150 ton gulerødder ved den rette temperatur. Det var fremragende service," fortalte han til Jærbladet og Sandnespostens erhvervsavis i januar 2020.

Tværindustriel erfaring

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher, herunder akvakultur, hvor vi har leveret løsninger til opvarmning og afkøling af vand til yngel.

Kontakt os for skræddersyede løsninger

Hvis du har spørgsmål om levering, dimensionering, udlejning eller har brug for tips og råd, tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere ser frem til at udvikle en optimal løsning sammen med dig.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.