Midlertidigt kølerum

Midlertidig kjølelager

Det er vigtigt at opretholde den korrekte temperatur i et midlertidigt kølehus. Et par varmegrader kan for mange hurtigt betyde fordærvede produkter – uanset om du opbevarer mad, legemidler eller andre varer som kræver den rigtige temperatur.

Vi hos Energy Rent leverer fleksible udlejningsløsninger til køling og står klar, hvis du har brug for omgående levering. Vi leverer og opsætter hurtigt udstyr til alle temperaturer, enten ved planlagt vedligeholdelse eller pludseligt svigt af eksisterende anlæg.

Kvalitet på kort tid

Temperaturfølsomme varer i et midlertidigt kølerum kræver stabile opbevaringsforhold, og det stiller store krav til det anvendte udstyr. Fx. kræver fødevarehygiejnebestemmelserne, at alle “fordærvelige fødevarer” (mad og drikke, der går hurtigt i stykker) skal opbevares under 4 grader – uanset om det er mærket eller ej. Fødevarestyrelsen har også skærpet kravene de seneste år, især til fritstående køle- og fryselager. Vi kan garantere, at alt, hvad vi leverer, holder en god standard, så du ikke skal bekymre dig om ustabile temperaturer.

Energy Rent leverer hurtigt og nemt, og kan sikre at dine varer ikke tager skade. Vi kan levere hele køleanlægget, eller backup- og reserveanlæg til eksisterende kjølage.

Vi har leveret køling til hele fryselageret hos en større aktør i online fødevarehandel, hvor det permanente system pludselig svigtede på 13.00 Alt var booket og sat i transport, og udstyret var på plads kl 18.00, med efterfølgende drift i løbet af aftenen. Kunden havde anlægget indtil det eksisterende anlæg blev repareret, hvilket sikrede uforstyrret drift.

I et andet projekt leverede vi spidsbelastninger til kølelager i de varmeste sommermåneder, for at sikre en temperatur på lageret på 3 grader døgnet rundt.

Fleksible løsninger og muligheder

Ændringer i udetemperaturen, anlægsfejl eller øget produktion er almindelige årsager til behovet for spidsbelastninger. Når det primære system ikke giver tilstrækkelig køling, kan der opstå behov for midlertidig assistance. Midlertidig køleopbevaring er et af vores kerneområder. Energy Rent AS er eksperter i midlertidige og fleksible løsninger.

Uanset om behovet er planlagt eller ej, kan Energileje tilpasse leveringen til det, du har behov for. Alt fra produktionslokaler, der er for varme på grund af maskiner og udstyr, til mindre kølerum til fødevarer eller medicin. Vi har god erfaring og viden fra de fleste brancher, og tager gerne en nærmere samtale for at finde en løsning på netop jeres behov.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Pumpemodul

Udlejning af pumper

Udlejning af pumper Pumpemedier kræver effektivt en pumpe af den rigtige størrelse, helst specielt tilpasset situationen. Skulle der opstå behov for pumpning, eller hvis den

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.