Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Midlertdig kjøling montert hos kunde

Midlertidig kølelager

At holde den rigtige temperatur er afgørende i et midlertidigt kølelager. Et par varmegrader for mange kan hurtigt betyde ødelagte produkter – uanset om man opbevarer mad, medicin, eller andre varer som kræver den rigtige temperatur.

Vi i Energy Rent leverer fleksible lejeløsninger for køling, og er klar, hvis du har brug for øjeblikkelig levering. Vi leverer og opsætter udstyr til alle temperaturer hurtigt, enten ved planlagt vedligeholdelse eller pludselig nedbrud i eksisterende anlæg.

Kvalitet på kort tid

Temperaturfølsomme varer i et midlertidigt kølelager kræver stabile lagringsforhold, og det stiller høje krav til det udstyr, der bruges. For eksempel kræver næringsmiddelhygiejneforskriften, at alle "lette fødevarer" (mad og drikke, som hurtigt bliver dårlige) skal opbevares under 4 grader – uanset om det er mærket eller ej. Også Fødevarestyrelsen har strammet kravene de seneste år, især for fritstående køle- og frostlagre. Vi kan garantere, at alt, hvad vi leverer, er af høj standard, så du ikke behøver at bekymre dig om ustabile temperaturer.

Energy Rent leverer hurtigt og nemt, og kan sørge for, at dine varer ikke bliver ødelagt. Vi kan levere hele kølingen, eller backup- og reserveløsninger til eksisterende kølelager.

Vi har leveret køling til et helt kølelager for en større aktør inden for online madhandel, hvor det permanente anlæg pludselig brød sammen kl. 13.00. Alt blev booket og sat i transport, og udstyret var på plads kl. 18.00, med efterfølgende drift i løbet af aftenen. Kunden havde udstyret, indtil det eksisterende anlæg var repareret, og sikrede en uforstyrret drift.

I et andet projekt leverede vi spidslast til et kølelager under de varmeste sommermåneder, for at sikre en temperatur i lageret på 3 grader hele døgnet.

Fleksible løsninger og muligheder

Ændringer i udendørstemperatur, nedbrud i anlæg, eller øget produktion er almindelige årsager til behov for spidslast. Når det primære anlæg ikke kan sørge for tilstrækkelig nedkøling, kan der opstå behov for midlertidig hjælp. Midlertidigt kølelager er et af vores kerneområder. Energy Rent AS er eksperter i midlertidige og fleksible løsninger.

Uanset om behovet er planlagt eller ej, kan Energy Rent justere leveringen til det, du har brug for. Alt fra produktionslokaler, der er for varme på grund af maskiner og udstyr, til mindre kølelagre for madvarer eller medicin. Vi har god erfaring og viden fra de fleste brancher, og vil gerne have en nærmere snak for at finde en løsning på dine specifikke behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.