Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Prosjektfakta

2 x KM7 splitt mobile køleenheder
Effektiv varmeafledning og kondenskontrol via modificeret vinduessystem

Udfordringen

En kunde stod over for en kritisk situation, hvor deres serverrum hurtigt nåede høje temperaturer, der truede med at overophede serverne. Dette skabte en presserende risiko for datanedbrud og driftsstop, hvilket kunne føre til betydelige tab for virksomheden.

Løsningen

For at håndtere kølebehovet med det samme, leverede og installerede Energy Rent to KM7 splitt mobile køleenheder, hver med en kapacitet til at producere omkring 7 kW køling. Enhederne blev effektivt placeret, og kondensatorerne blev installeret i et vindue i det tilstødende rum gennem et tilpasset system for at sikre optimal varmeafledning og kondenskontrol.

Service på kjølemaskin

Resultatet

Den mobile køleløsning sørgede for hurtigt at sænke temperaturen i serverrummet, hvilket forhindrede overophedning af kritisk infrastruktur. Med stabil og pålidelig køling i drift kunne kunden opretholde kontinuerlig serverdrift uden afbrydelser eller skader, hvilket sikrede dataintegritet og driftskontinuitet.

Energy Rents hurtige respons og effektive mobile køleløsning reddede os fra potentielt katastrofale serverfejl. Takket være deres indsats kunne vi fortsætte vores operationer uden afbrydelser i en kritisk periode.

- Direktør

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.