Nødkøling – Umiddelbar levering af køleudstyr

nødkjøling bondegård

Umiddelbart udstyr, klar til nødkøling

Graderne på skalaen stiger gradvist, og vi er på vej mod varmere tider. Lange bukser erstattes ofte af kortere shorts og kjoler. Blomster i flere farver blomstrer på alle sider, og friske grøntsager nydes både råt og grillet. Varmere tider byder på mange skønne ting, men at vedligeholde kølige rum kan være mere krævende end normalt. Bønner og andre dyrkningsarbejdere kan blandt andet have udfordringer, når friske grøntsager eller blomsterløg skal opbevares ved den rigtige temperatur. Ved for høje temperaturer under opbevaring af fx kartofler og gulerødder reduceres råvarernes holdbarhed betragteligt, og risikoen for øjeblikkeligt stop og behov for nødkøling øges.

Der er strenge krav til, hvordan grøntsager skal opbevares. Gulerødder, der skal opbevares i længere tid, skal opbevares ved en temperatur på 0 grader. Uden at den lave temperatur holdes under opbevaringsprocessen, er der risiko for, at gulerødderne rådner.

Bønner og gartnere, der har brug for kølerum til opbevaring, har naturligvis deres egne systemer til dette – men hvad sker der, hvis udstyret svigter? Eller ikke i stand til at præstere nok? Eller at udstyret skulle have behov for et planlagt drift- eller servicestop?

Vi hos Energy Rent har god erfaring med midlertidig køling. Energileje har i flere projekter bidraget til at vedligeholde kølige varehuse, for at kunne opfylde gradkravene til lager. Vi har et stort lager med et bredt produktkatalog af køleanlæg til udlejning, og vi er klar til at levere hurtig nødkøling, hvis uheldet skulle være ude, eller skulle der være behov for nødkøling til en planlagt nedlukning. Vores personale har et højt kompetenceniveau inden for mobil køling, og er kompatible til at løse stort set enhver udfordring med nødkøling!

Undgå madspild med den rigtige temperatur!

En grøntsagsbonde fra Nærland kontaktede os, da han havde problemer med temperaturen i sit kølerum. Kompressoren i et af kølerummene var svigtet, og han stod over for udfordringer med at opbevare flere tons gulerødder. Det havde også været et rigtig godt grøntsagsår og havde brug for mere lagerplads.

Vi hos Energy Rent leverede en mobil køleløsning, så grønnsaksbonden Arnt-Egil Nærland undgår at smide tonsvis af gulerødder ud. Rummet, hvor vi installerede mobil nødkøling, blev oprindeligt ikke brugt som kølerum, og Nærland fik dermed endnu bedre lagerplads. Den køleløsning, vi leverede, resulterede i, at Nærland kunne opbevare 150 tons gulerødder ved den rigtige temperatur.

Midlertidig nødkøling leveret med kort varsel

Vi har stor erfaring, god ekspertise, og et bredt udvalg af produkter og udstyr, hvilket gør, at vi kan hjælpe med kort varsel, med en hurtig løsning tilpasset dine behov. Vi er specialister i udlejning af nødkøling, og i 2020 blev vi kontaktet af en virksomhed, der havde brug for akut hjælp, da deres komplette kølesystem pludselig gik i stå. På knap to timer leverede vi et komplet køleanlæg, og det lykkedes at sikre, at mad på fødevarelageret ikke skulle smides ud.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.