Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Prosjektfakta

Mobil skøjtebane 450 kvm
20 kW kølesystem

Udfordringen

Stavanger centrum stod over for udfordringen med at skabe en sjov og attraktiv arena for leg, sjov og fællesskab i centrum. De ønskede en livlig arena, som skulle være en central del af byens juleprogram fra slutningen af november til marts. De ønskede at tilbyde en populær aktivitet for både unge og gamle, og skabe et samlingssted, hvor venner og familie kunne dele hyggelige oplevelser.

Løsningen

Vores team tog udfordringen seriøst og leverede en mobil skøjtebane på 450 kvadratmeter til Oliemuseet i Stavanger centrum. Vi tog ansvar for design, installation og vedligeholdelse af skøjtebanen. Derudover tilbød vi en praktisk løsning for udlejning af skøjter til dem, der ikke havde egne skøjter.

Resultatet

Resultatet var en mobil skøjtebane, der hurtigt blev hjertet af Stavangers vinteraktiviteter. Skøjtebanen blev en livlig arena, der tiltrak mennesker i alle aldre. Den skabte uforglemmelige øjeblikke og hyggelige oplevelser for venner og familie gennem hele juleprogrammet. Vi er stolte af at have bidraget til at realisere vores kundes vision om at skabe en levende arena for vinterglæde i Stavanger centrum.

I weekenderne er tilbuddet meget populært med flere hundrede på skøjtebanen dagligt. Også i hverdagene er der op til flere børn og voksne, der boltrer sig på isen. Fortæller skøjteudlejeren ved skøjtebanen i Stavangers centrum.

Tindra Arndottir

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.