Rett lagring av grønnsakene med rett temperatur

urett lagring av grønnsakenetleie-mobil-kjoling-gronnsaker

Grøntsagsbonden fra Nærland uden for Nærbø dyrker kartofler, gulerødder og korn. Da han sidste efterår skulle lægge årets afgrøder på vinteropbevaring, løb han ind i et problem. Han kunne ikke få grøntsagerne til at blive opbevaret korrekt.

Takket være en mobil køleløsning fra Energy Rent undgik grøntsagsbonde Arnt-Egil Nærland (63) at skulle smide flere tons gulerødder.

Grøntsagsbonden fra Nærland uden for Nærbø dyrker kartofler, gulerødder og korn. Da han skulle lægge årets afgrøder i vinterlager han har et problem. Kompressoren i et af kølerummene var gået i stykker, og flere tons gulerødder manglede pludselig ordentlig lagerplads.

– Der er strenge krav til korrekt opbevaring af grøntsager. Gulerødder i langtidsopbevaring skal opbevares ved en temperatur på 0 grader . Uden ordentlig opbevaring risikerer man, at gulerødderne rådner, siger Arnt-Egil Nærland, der ugentligt leverer gulerødder til Gartnerhallen henover efteråret og vinteren.

Grøntsagsbonden var aldrig stødt på et lignende problem. Sidste år var også et rigtig godt år for grøntsager, og der var derfor behov for endnu mere lagerplads end tidligere.

– Vi begyndte at lede efter andre alternativer, og det var da, vi blev opmærksomme på Energy Rent i Orstad. Vi kontaktede dem for at høre, om de kunne hjælpe, siger Nærland, og fortsætter; – De kom ud til eftersyn og sagde, at de skulle kunne ordne en ordentlig opbevaring af grøntsagerne.

Takket være dem var vi i stand til at opbevare 150 tons gulerødder ved den rigtige temperatur. Det var en fremragende service. Rummet hvor den mobilkøling blev lagt ind blev ikke brugt til opbevaring af grøntsagsbonden, men med Energy Rents løsning fik han pludselig endnu bedre plads til sine gulerødder.

– Vil du anbefale andre grøntsagsbønder at bruge dem til lignende problemer? – Ja absolut. De var meget hurtige til at få tingene på plads, svarer Nærland.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Midlertidig kjølelager

Midlertidigt kølerum

Det er vigtigt at opretholde den korrekte temperatur i et midlertidigt kølehus. Et par varmegrader kan for mange hurtigt betyde fordærvede produkter – uanset om

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.