Skøjtebane hvor som helst!

Isbane

Vi leverer nøglefærdige mobile skøjtebaner med løsninger, der garanterer sikker is, helt uden komplikationer.

Icebreaker er et koncept fra Energy Rent AS – en af ​​Norges førende virksomheder inden for midlertidig opvarmning og køling.

Skøjtebanen kan bygges præcis hvor du ønsker, hvilket gør skøjtebanen til det naturlige mødested. En mobil skøjtehal giver en attraktiv bymidte med fysisk aktivitet og samvær, perfekt til skoleklasser, børnehaver og andre sociale sammenkomster for grupper.

« – Vi forsøger at skabe liv og aktivitet i Brynes centrum. At deltage i denne skøjtehal ligger midt i vores kerneområde, så det tog os ikke lang tid at beslutte os for at deltage, da Christian kom til os med ideen, siger Olav Hetland, leder af Brynes Vel. »

 

Vi leverer komplette pakker

Energy Rent AS leverer mobile Icebreaker skøjtebaner, overflader, montering og demontering samt uddannelse af driftspersonale til isvedligeholdelse. Årets sæson har været meget vellykket med indbyggede skøjtebaner. En indbygget skøjtebane giver dig garanteret brug, uanset vejret!

Mulighederne og mulighederne er mange, og vi hjælper dig mere end gerne med at skræddersy den bedste løsning til dit drømmescenarie, hvis muligheder og ændringer fra grundpakken ønskes. Valgmulighederne er:

  • Telt
  • Skøjter
  • Skøjtehjælpere
  • IceByk-pakker
  • Krølling
  • Vedligeholdelse af is med en skraber/børstemaskine
  • Plexi – brugt
  • lys og lyd enten som grundlæggende lys/lydsystem eller med farvet lys, diskokugle og bedre lyd.
  • skydebane formet som en cirkel, gangsti eller rutsjebane. Skøjtebanen kan også sættes op indendørs.
  • salgsvogn.

 

Annonceringsmuligheder på færdigmonterede skøjtebaner

En mobil skøjtebane er et perfekt marketingværktøj til at skabe opmærksomhed omkring dit arrangement.

Der er mange annonceringsmuligheder for at skaffe relevante sponsorer. Illustrationen viser eksempler på annonceringsmuligheder for en skøjtebane på 150m2. Nuværende sponsorer kan være banker, forsikringsselskaber, kommercielle udviklere, fødevare-, hotel- eller byggevarekæder, el-/energiselskaber, eventservice, personalevirksomheder og lokale fødevarekæder.

Flere af de Icebreaker skøjtebaner vi tidligere har leveret, er blevet brugt til sportsbegivenheder. Der er blandt andet blevet afholdt en ishockeyturnering på isen i centrum af Stavanger og en kunstskøjteforestilling på isen ved Ruten i Sandnes. Vi hjælper dig gerne med marketingtips.

 

 

Frivilligt Arbejde

Frivilligt arbejde fra lokale idrætsarenaer giver store muligheder både for sammenhold og engagement på skøjtebanen, samt at kunne skaffe ekstra midler til idrætsklubben. En salgsvogn, hvor der sælges kioskvarer, kan skabe et hyggeligt samlingssted for forældre og bedsteforældre. Gerne hvor der er mulighed for at købe en kop varm kaffe og en kiks, mens de holder øje med børnene.

“Det er en fornøjelse at se, hvordan børnene hygger sig på isen”, siger Svein Sørnes, daglig leder i Landsbyforeningen.
Skøjtebanen giver skoler og andre grupper en god mulighed for at variere aktiviteterne. Flere skoler og børnehaver har brugt de mobile isbryder-skøjtebaner til gymnastiktimer, men også bare for at lave noget socialt lidt ud over det sædvanlige.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.