Skøjtebane i “Vinterugå” 2022

Isbane på Randaberg

Randaberg kommune fejrer 100 års jubilæum i 2022, og vi har derfor indrettet en 10 x 15 meter skøjtebane på pladsen.

Store fordele med en indbygget skøjtebane

Parkeringspladsen i Randaberg centrum har fået en 150m2 skøjtehal. Skøjtebanen er omkranset af et stort telt, der rummer hele skøjtebanen, samt ekstra opholdsrum, hvor børn og voksne blandt andet kan nyde de medbragte ting eller varer fra kiosken. En indbygget skøjtebane har skabt stor glæde, da dårligt vejr ikke har sat en stopper for brugen af ​​banen.

Skøjtebanen skaber socialt sammenhold i landsbyen

Skøjtebanen ved Randaberg har trodset alle forventninger. Vi blev også kontaktet ugen før nedlukningen, med en anmodning om at beholde skøjtebanen en uge længere end planlagt, selvfølgelig var vi med! I tidsrummet var skøjtebanen åben. flere gange var der sat op, hvor skoler, børnehaver og andre grupper selv kunne booke tid på skøjtebanen – allerede en uge efter installationen var alle ledige tider fuldt bookede!

Skøjtebanen i Randaberg centrum blev en social arena, som store dele af landsbyen brugte. Skøjtebanen var for det meste fyldt med glade mennesker, både morgen og aften. Der var lagt op til flere forskellige aktiviteter for hele perioden, blandt andet et skøjtediskotek som var et stort hit blandt de yngste.

 

Støtte til dækning af omkostninger

Reservebankfonden støttede i “vinterugå” kommunen med udgifter til dækning af skøjtebanen. Skøjtebanen blev drevet af forskellige sportsklubber og andre hold og foreninger i landsbyen. Dette er en god mulighed, hvis det ikke er ønskeligt, at vi står for vedligeholdelsen.

Se videoen fra åbningen af “​​vinterugå” 2022 og den mobile skøjtebane

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.