Udlejning af køleaggregat

Utleie Kjøleaggregat

Lej køleaggregater fra Energy Rent

Har du et akut behov for udlejning af køleaggregat i tilfælde af øget produktion? Hvad hvis der er en akut krise, når kølekompressoren bryder sammen? Fortvivl ikke. Køling er Energy Rents kernekompetence.

Fejl i kølekompressoren er noget mange kan relatere til. Skulle uheldet være ude, er det godt at vide, at vi hos Energileje kan levere mobilkøling på mindre end 24 timer over hele landet i fællesskab med kvalificeret personale. I vores personale finder du gasteknikere, dampteknikere og køleteknikere, der står klar til at assistere dig som kunde. Med en lejekøleenhed fra Energy Rent kan du være sikker på, at du får hjælp, når du har brug for det.

Lej køleaggregat til enhver anledning

Har du brug for køleudlejning til tung industri, byggeri, fiskeopdræt eller fødevareindustrien, så har vi løsningerne. Vi ved, at temperaturstyring er vigtig. Mange af vores kunder lever af at holde en lav temperatur i processen. Så er det betryggende for dig som kunde at vide, at vi på rekordtid kan levere en nøglefærdig opsætning af køleudstyr.

Vores køleaggregater til udlejning har overvågning af driftsparametre, hvilket giver dig som kunde ekstra tryghed. Dette overvågningssystem kan logge temperaturen og sende alarmer via sms, så du som kunde føler dig 100 procent sikker.

Vi har også vores eget sikkerhedssystem, der garanterer, at tingene går, som de skal. Når du vælger os hos Energy Rent som din leverandør til udlejning af køleaggregater, kan du være sikker på, at vi går til den absolutte grænse, så du som kunde får en god helhedsoplevelse.

Norges største udvalg i udlejning af køleaggregat

I vores udlejningsflåde af mobile kølemaskiner vi har maskiner fra 7 og op til 500kw, og skulle dette ikke være nok for dig, har vi centre, hvor vi kan bygge 3 og 3 maskiner sammen til ethvert behov og problemfri drift.

Vi har flere løsninger med komplet redundans og tilbehør, der skal til for ekstra pumper, luftaggregater, lavtemperaturspoler, buffertanke, transformere, slanger, shunts og stik. Energy Rent AS varetager projektet fra start til slut, og du kan være sikker på, at vi ikke giver op, før du er helt tilfreds. Som ægte eksperter sætter vi en ære i enhver opgave.

Spændende referencer 

Vi har også stor erfaring med sæsonbestemte udlejningskøleanlæg. Blandt andet i landbruget, hvor meget af de grøntsager, der høstes, skal opbevares ved den rigtige temperatur. Vidste du i øvrigt, at det var os i Energy Rent, der stod for afkølingen af ​​filmsættet til “Snømannen”. Hollywood-filmen, der er baseret på Jo Nesbøs roman af samme titel, optog flere scener i Øst-Norge.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Pumpemodul, udlejning af pumper

Udlejning af pumper

Udlejning af pumper Pumpemedier kræver effektivt en pumpe af den rigtige størrelse, helst specielt tilpasset situationen. Skulle der opstå behov for pumpning, eller hvis den

Les mer »

Udlejning af mobile varmepumper

Type Projekt Udlejning af mobile varmepumper til kølemotorer Udstyr Mobile varmepumper og distributionsnet Kort beskrivelse En industrivirksomhed oplevede alt for høje temperaturer på elektriske motorer

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.