Udlejning af mobil varmeveksler til industri

Varmeveksler, mobil, udlejning.

En varmeveksler er en mekanisk enhed designet til effektiv varmeoverførsel fra et medium til et andet.

Vi har over 10 års erfaring med udlejning af mobil varme og hjælper med at løse situationer, hvor der er behov for udlejning af mobil varmeveksler til planlagte og ikke-planlagte begivenheder. På den måde kan vi hjælpe med at reducere skader og problemer eller udskiftning af udstyr i hele Norge på meget kort tid.

 

Industrielle mobile varmevekslere til specifikke processer

Vores udlejningsmobile varmevekslere kan tåle temperaturer helt ned til -20 grader og op til +160 grader. De kan tåle højt tryk – op til 30 bar og har en varmekapacitet på op til 1000 kW (80/60°C – 70/50°C) og en kølekapacitet på op til 500 kW (0/5°C – 7/12°C).

I vores udlejningspark har vi mobile varmevekslere til forskellige medier, herunder saltvand, vand, glykol og damp. Vores mobile varmevekslere er fleksible at bruge, lette at montere og starte op, og de kan tilsluttes hurtigt via slanger. Varmeveksleren kan monteres både indendørs og udendørs. De fleste udlejningsvarmevekslere er monteret på en ramme i samme størrelse som en europalle på 120 x 80 x 165 cm.

Utleie av mobile varmevekslere i titan. Varmeveksler, mobil, udlejning.

Leje af varmevekslere Leje af varmevekslere

Test af udstyr med mobile varmevekslere Før Johan Castberg ankom til Norge i begyndelsen af 2022, blev vi kontaktet og anmodet om at levere varmevekslere til test af udstyr på skibet. Vi leverede seks mobile varmevekslere, som tilsammen overførte en effekt på 4600 kW.

Specialister i ryggen Uanset årsagen, om det er kapacitetsproblemer, omstillingsprocesser, nødsituationer eller behov, der afhænger af årstiden, vil vores erfarne specialister støtte og hjælpe dig gennem hele processen, fra start til slut, for at finde den bedste løsning.

Planlagt vedligeholdelse – lej mobil varmeveksler hos os! Hvis egne varmevekslere skal tages ud af drift, enten til test, rengøring eller vedligeholdelse, har vi mobile varmevekslere, der kan erstatte dit eget udstyr i mellemtiden, så driften ikke behøver at stoppe. Vi kan integrere vores udstyr i eksisterende anlæg uden væsentlige forstyrrelser.

 

Kemisk rensning af varmevekslere

Kunden kontaktede os, da de oplevede en reduktion i varmeoverførslen i deres varmeveksl

optagelse. Vi udførte en kemisk rensning af to store søvandsvarmevekslere. Vi brugte mobilt CIP-udstyr med en varmekassette på 22 kW og en pumpe på 170 liter i minuttet, en tank på 215 liter og nødvendige kemikalier til at udføre den kemiske rensning af varmevekslerne.

Kjemisk rens av varmeveksler

Tilgængelig 24/7

Vi er tilgængelige døgnet rundt og hjælper dig med planlagte og ikke-planlagte begivenheder. Vores specialister vil hjælpe dig gennem hele processen og finde den bedste løsning for din situation. Kontakt os for en uforpligtende samtale om udlejning af mobil varmeveksler efter dine behov.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Udlejning af mobile varmepumper

Type Projekt Udlejning af mobile varmepumper til kølemotorer Udstyr Mobile varmepumper og distributionsnet Kort beskrivelse En industrivirksomhed oplevede alt for høje temperaturer på elektriske motorer

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.