Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Prosjektfakta

100kW mobil køleanlæg med frikøling

Udfordringen

En anerkendt norsk virksomhed, der sælger produkter globalt, stod over for behovet for at øge produktionen og gøre håndteringen af værktøj mere fleksibel. De krævede en løsning, der hurtigt og effektivt kunne integreres uden at forstyrre den igangværende produktion, samtidig med at den var energieffektiv og pålidelig.

Mobil Chiller KM 100

Løsningen

Energy Rent reagerede hurtigt ved at levere et 100kW mobil køleanlæg udstyret med frikølingsteknologi, designet til at være energiøkonomisk. Dette anlæg blev valgt for at matche virksomhedens behov for både effektiv køling og energibesparelse. Installationen blev udført med minimal forstyrrelse for den daglige drift, hvilket sikrede en problemfri integration i de eksisterende produktionslinjer.

KM100

Resultatet

Med det nye mobile kjøleanlegget kunne firmaet ikke bare øke sin produksjonskapasitet, men også forbedre fleksibiliteten i håndteringen av produksjonsverktøy. Dette førte til en mer effektiv produksjonsflyt og bedre produktkvalitet, samtidig som energiforbruket ble holdt på et minimum. Firmaet opplevde ingen driftsavbrudd under integrasjonen, og kunne fortsette å levere produkter til det globale markedet uten forsinkelser.

Mobil Chiller KM 100

Energy Rent leverede netop den køleløsning, vi havde brug for til at øge vores produktion effektivt. Takket være deres mobile køleanlæg med frikøling har vi kunnet opnå både højere produktionsvolumen og bedre fleksibilitet uden at gå på kompromis med energieffektiviteten.

- Produktionsleder

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.