Udlejningsløsninger til køling

Utleieløsninger for kjøling

Lejeløsninger til køling

Vi hos Energileje står klar, hvis du har brug for hurtig levering af udlejningsløsninger til køling. Vi har for eksempel udlejningsløsninger til serverrum, kontorlokaler eller butikker. Som eksperter i mobilkøling har vi ekspertisen som er nødvendig for at løse dit problem!

Sommeren er over os, og klimaet bliver varmere hver uge. Selvom det kan føles godt på kroppen, er det ikke alt, der nyder lige meget af varme. Inde i computerrum er der mange servere og maskiner, der klarer sig dårligere ved højere temperaturer – og risikoen for en øjeblikkelig nedlukning stiger betragteligt, når de er varme.

På kontoret, i butikken eller på en restaurant er det ikke specielt behageligt at være, hvis det bliver for varmt. Sådanne steder finder man naturligvis køleanlæg – men hvad gør man, når systemet svigter?

Undgå problemer med afkøling, når du tester

Lidt er værre end overdreven varme i serverrummet. Blot en lille temperaturstigning kan forkorte computersystemernes levetid markant. Hvis det går for vidt, kan det ende med systemfejl – og tab af data. Det betyder, at det er meget vigtigt at have systemer, der fungerer og er dimensioneret til dit værelse. Vi hjælper dig med at teste dit eller din kundes anlæg!

I 2018 leverede vi en komplet udlejningsløsning til køling for at teste datahallerne i Media City Bergen. Media City Bergen huser blandt andet NRK og TV2. På den måde kunne de sikre sig, at systemerne virkede inden driften startede.

Vi har også testet nedkølingen af ​​forskellige forsvarsbygninger for det svenske forsvar, en opgave vi er stolte af at have fået tillid til at udføre.

Energy Rent kan teste de fleste lokaler, der kræver køling, hvad enten det kræver små køleaggregater eller større udlejningsløsninger til køling. Vi har en omfattende produktportefølje, og kan tilpasse os dine ønsker og behov.

Vi leverer udlejningsløsninger til køling med kort varsel

Hvad gør du, når det system du har installeret fejler, og du pludselig står uden køling i serverrummet, på kontoret eller i storkøkkenet? Energy Rent er specialister i mobile løsninger, og vi leverer med kort varsel. I 2017 blev vi kontaktet af en virksomhed, der pludselig manglede køling på et stort fødevarelager. På under 2 timer havde vi leveret et komplet kølesystem, og dermed undgik vi, at et helt lager af mad gik til spilde.

Ved hjælp af lang erfaring, god kompetence, og et stort udvalg af produkter og udstyr, kan vi hjælpe dig med kort varsel, med en hurtig løsning på dit problem. Vi hjælper dig med at køle de fleste lokaler ned – alt fra store computerhaller til mindre kontorlokaler.

Midlertidige lejeløsninger til køling

Som eksperter i mobile løsninger til køling gør det os til specialister i at finde gode udlejningsløsninger til køling. For eksempel har hver arrangement med mange mennesker visse krav til kontroll på temperatur og luftkvalitet. Faren for ubehagelig varme og tung luft melder sig hurtigt. Løsningen: Korrekt dimensionerede udlejningsløsninger til køling.

Vi har erfaring med at sikre den rette temperatur og luftkvalitet ved bryllupper, fester og andre mindre og større arrangementer. Vores produktportefølje omfatter løsninger til ethvert scenarie, uanset om det er i lejede lokaler eller udendørs i et telt.

At vælge Energy Rent til dine behov garanterer hurtig og professionel håndtering af dit problem. Uanset om der er akutte situationer med systemfejl, test af løsninger eller planlægning af arrangementer og arrangementer. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine behov!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.