Utleie av ventilasjon og luftrensing

Utleie av ventilasjon og luftrensing

Vi hos Energy Rent har ekspertise i at udleje ventilation og luftrensning efter jeres behov.

Ren luft? Fjerne luft og partikler? Eller bare tilføje frisk luft? Vi i Energy Rent har løsningerne. Uanset hvad du som kunde måtte ønske, står vi klar til at hjælpe. Vidste du, at vores ventilationsaggregater kan levere både varm og kold luft? Vi har også varmepumper som har alt i én pakke. Vi kan tilbyde både ventilation, recirkulation og klimaanlæg.

Godt for helbredet

Så hvorfor er det vigtigt at god ventilation på for eksempel en byggeplads? Ja, fordi formålet med ventilation er at fjerne forurenende stoffer i luften som støv, dampe og fugt og tilføre ren og frisk luft. Dette er meget vigtigt for vores sundhed, især omkring en arbejdsplads, hvor mange mennesker ofte opholder sig i lange perioder. For dårlig og utilstrækkelig ventilation kan forårsage en række helbredsproblemer. Kvaliteten af ​​ventilationen påvirker også din koncentration, ydeevne og produktivitet.

Ekspertise i filtrering

Har du problemer med fx asbest, kan vi køre en luftbehandler for at opnå den ønskede filtreringsgrad. Vi kan levere med langt de fleste filterkvaliteter fra F5 til F9. Vores ventilations- og luftrensningsudlejningsudstyr kan endda håndtere HEPA-filtre indbygget i eksterne filterkasser.

Vi står klar til at hjælpe med at opsætte balanceret ventilation, tilføre frisk luft og tage kontrol over miljøet. Vores udstyr er miljøvenligt og drives hovedsageligt af elektricitet og andre fossilfri energikilder. Vi har også affugtere, der sikrer et tørt indeklima til rehabilitering, nybyggeri og skadeudbedring.

Over og under pres

Vi kan også udføre det ønskede over- og undertryk i rum med støvfrit miljø. Blandt andet som vi gjorde med denne kunde, hvor vi fik til opgave at skabe overtryk i to store haller designet til følsom elektronik. Hallerne var hver 50m x 30m x 15m. Her har vi installeret to mobile ventilationsanlæg til leje med specialbygget filterboks. Disse sikrede, at luften blev filtreret efter kundens ønsker og behov.

Vi opvarmer med fossilfrit brændstof

I den nye cykelvelodrom på Sola varmer vi med fossilfrit brændstof. Der er varmtvandsbatterier, der sikrer nul tilført fugtig luft og fuld varmegenvinding ved brug af recirkulationsluft, samt filtre, der sikrer, at støv effektivt fjernes fra indemiljøet. Af andre referencer, vi har, kan nævnes fjernelse af udstødning og støv på byggepladser inde i bygninger, ventilation på skoler under rehabilitering, trykprøvning og trykstyring, luftrensning med filtre og overtryk i teknikrum med transformatorer, der kræver et støvfrit miljø.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.