Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Utleie av ventilasjon og luftrensing

Udlejning af ventilation og luftrensning

Vi i Energy Rent har kompetencer inden for udlejning af ventilation og luftrensning efter dine behov.

Rense luft? Fjerne luft og partikler? Eller bare bringe frisk luft ind? Vi i Energy Rent har løsningerne. Uanset hvad du som kunde måtte ønske, står vi klar til at assistere. Vidste du, at vores ventilationsaggregater kan tilføje både varm og kold luft? Vi har også varmepumper som har alt i én pakke. Vi kan tilby både ventilation, recirkulation af luften og aircondition.

God for sundheden

Så hvorfor er det vigtigt med god ventilation for eksempel på en byggeplads? Jo, fordi ventilationens formål er at fjerne forureninger i luften som for eksempel støv, udstødninger og fugt, og tilføre ren og frisk luft. Dette er meget vigtigt for vores helbred, især på en arbejdsplads, hvor mange mennesker ofte opholder sig over længere perioder. For dårlig og utilstrækkelig ventilation kan give en række helbredsproblemer. Kvaliteten af ventilation påvirker også din koncentration, ydeevne og produktivitet.

Ekspertise i filtrering

Har du problemer med for eksempel asbest, kan vi køre med luftbehandler for at opnå ønsket filtreringsgrad. Vi kan levere med de fleste filtergrader fra F5 til F9. Vores udstyr til udlejning af ventilation og luftrensning håndterer endda HEPA-filtre bygget i ekstern filterboks.

Vi står klar til at assistere med at opsætte balanceret ventilation, tilføje frisk luft og kontrollere miljøet. Vores udstyr er miljøvenligt og drives primært af elektricitet og andre fossilfrie energikilder. Vi har også affugtere, der sikrer et tørt indeklima til renovering, nybyggeri og skaderedning.

Over- og undertryk

Vi kan også opnå ønsket over- og undertryk i rum med støvfrit miljø. Blandt andet som vi gjorde hos denne kunde, hvor vi fik til opgave at skabe overtryk i to store haller beregnet til følsom elektronik. Hallerne var 50m x 30m x 15m hver. Her installerede vi to mobile ventilationsanlæg til udlejning med specialbygget filterboks. Disse sørgede for, at luften blev filtreret efter kundens ønsker og behov.

Vi varmer op med fossilfrit brændsel

I den nye cykelvelodrom på Sola varmer vi op med fossilfrit brændsel. Der er varmtvandsbatterier, der sikrer null tilført fugtig luft og fuld varmegenvinding ved brug af recirkuleret luft, samt et filter til effektivt at fjerne støv fra indeklimaet. Andre referencer vi har er blandt andet fjernelse af udstødning og støv på en byggeplads inde i en bygning, ventilation i en skole under renovering, tryktestning og trykkontrol, rensning af luften med filter og overtryk i tekniske rum med transformatorer der kræver støvfri miljø.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.