Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Udlejning af mobil varmeveksler til industri.

Udlejning af mobile varmevekslere til industrien

Effektiv varmeoverførsel med mobile varmevekslere

En varmeveksler er en mekanisk enhed, der er designet til effektivt at overføre varme fra ét medium til et andet. Med mere end ti års erfaring tilbyder vi udlejning af mobile varmevekslere, der hurtigt kan implementeres for at håndtere både planlagte og uforudsete situationer over hele Norge. Dette bidrager til at reducere skader og minimere problemer ved udskiftning af udstyr.

Vi tilbyder industrielle mobile varmevekslere, der er specialtilpasset forskellige processer. Vores enheder kan håndtere temperaturer fra -20 til +160 grader Celsius og tåler tryk op til 30 bar. De har en varmekapacitet på op til 1000 kW og en kølekapacitet på op til 500 kW. Vores mobile varmevekslere, som er nemme at installere og sætte i drift, kan benyttes både indendørs og udendørs, og de fleste er designet til at passe på en standard europalle.

Johan Castberg-projektet

Projekt: Leveringen af udstyret til Johan Castberg tidligt i 2022. Vi leverede seks mobile varmevekslere, som tilsammen bidrog med en effekt på 4600 kW til testning på skibet.

Specialiststøtte gennem hele processen

Vores team af specialister er altid klar til at bistå gennem hele processen, uanset om det drejer sig om kapacitetsproblemer, omstillingsprocesser, nødsituationer eller sæsonbaserede behov, for at sikre den optimale løsning for hver enkelt kunde.

Midlertidig erstatning under vedligeholdelse

Når jeres varmevekslere har brug for testning, rengøring eller vedligeholdelse, tilbyder vi mobile varmevekslere som en midlertidig erstatning, så produktionen kan fortsætte uforstyrret. Vores udstyr kan nemt integreres i eksisterende systemer uden større forstyrrelser.

Effektiv rensning af varmevekslere

Vi udførte for nylig en kemisk rensning af to store havvandsvarmevekslere, der havde reduceret varmeoverførselskapacitet. Ved hjælp af mobilt CIP-udstyr med en 22 kW varmekassette og en pumpekapacitet på 170 liter i minuttet, rensede vi effektivt varmevekslerne ved brug af tilpassede kemikalier.

Tilgængelig 24/7 for uforudsete behov

Vores tjenester er tilgængelige 24/7 for at støtte jer i alle typer situationer. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om udlejning af mobile varmevekslere tilpasset jeres behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hva du trenger?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.