Vandbåren varme som opvarmningsmetode

vannbåren varme

Omkostningseffektiv og pålidelig opvarmning

Vi hos Energy Rent har i flere år udlejet pålidelige og omkostningseffektive midlertidige varme- og vandbårne varmeanlæg til en række anvendelsesområder. Uanset om udstyret skal bruges til planlagte operationer eller til uventede nødsituationer – har vi udstyret og den ekspertise, der skal til for at løse situationen så omkostningseffektivt og hurtigt som muligt.

Opvarmning kan ske på mange forskellige måder og vandbåren varme er en af ​​flere forskellige måder. Vandbåren varme er enkelt og kort forklaret vand, der opvarmes via en varmekilde. Et vandbåret varmesystem er sammen med andre forskellige vedvarende varmekilder et omkostningseffektivt og driftsikkert varmesystem.

Vand har en god varmekapacitet, og er en af ​​hovedårsagerne til, at mange vælger at leje et vandbaseret anlæg frem for at bruge andre løsninger, der ofte omfatter mange små enheder.

Mange applikationer til vandbåren varme

Vandbåren varme kan bruges i de fleste lejligheder og markeder, og kan bruges i både planlagte og uplanlagte situationer. Opvarmningsmetoden er en særlig foretrukken løsning på byggepladser, men bruges ofte også i eksisterende boliger og bygninger. Gennemførte byggeprojekter, der planlægger at bruge vandbåren varme som varmekilde, når projektet er færdigt, kan have mange fordele ved at bruge vandbåren varme også i selve byggefasen.

Hoteller, hospitaler, produktion, kontorbygninger, sportsarenaer og fodboldbaner er blot nogle få eksempler på, hvor vandbåren varme kan bruges. Vi har blandt andet leveret vandbåren varme til opvarmning af græsset på fodboldbaner, hvilket vi faktisk ser som en stigende tendens på sportsarenaer.

Ved uforudsete hændelser, hvor forbindelsen til fjernvarmen går tabt, kan vi hurtigt få adgang til systemet igen ved at tilslutte os et af vores mobilsystemer. I sådanne tilfælde kan vi blandt andet levere et centralvarmeanlæg, eller en radiator med blæser til varmluft.

Vandbåren varme har mange fordele

En af de største fordele ved et vandbåret varmeanlæg er, at du slipper store mængder støv ud i luften, som en varmeblæser ellers ville have udsendt. Et vandbaseret varmeanlæg fungerer derfor godt i situationer, hvor der kan opstå følsomhed over for støv, astma eller allergi – som på kontoret.

En mobil varmecentral er et alternativ til leje af vandbåren varme. Vi har flere typer mobile varmeaggregater, og det er muligt at vælge mellem varmeaggregater, der drives af gas, el, olie, bioolie eller piller.

Vannbåren varme

 

Vælger du elektrisk opvarming, frem for et gas- eller oliefyret opvarmingsanlæg, bliver løsningen også mere miljøvenlig, og kan faktisk også til tider være mere effektiv – hvis alle de omkringliggende forhold er til stede.

 

Mange muligheder

Vandbåren varme er kun en af ​​mange muligheder for at skabe varme. Vi har i mange år hjulpet vores kunder med opvarmning, og mulighederne er mange.

En mulighed er at anvende et varmeanlæg, hvor der produceres varmt vand til vandbåren varme. Det er også muligt at bruge en vandvarmepumpe, så enten luft-til-vand eller væske-til-vand. Biokedler er også en mulighed.

Oftest bruger vi mobile varmepumper, elkedler, biokedler, gaskedler eller pelletkedler, når vi skal producere varmt vand til kundens vandbårne varme. Varmen, der produceres gennem anlægget, ledes videre gennem fleksible slanger, der dimensioneres efter behov, fra DN25 til DN150.

Vannbåren varme

Vi har dygtigt personale, som tilpasser og skræddersyer vandbårne varmeløsninger, der tilfredsstiller dine behov. Kontakt os, hvis du ønsker mere information eller referencer til leje af vandbaseret varme.

 

Vandbåren varme til fodboldbaner

I flere projekter har vi leveret varmeanlæg, hvor der er anvendt vandbåren varme. Vandbåren varme er en effektiv opvarmningsmetode, som bliver mere og mere populær at bruge.

Interessen for opvarmningsmuligheder på sportsarenaer er stigende, og det bliver mere og mere normalt at varme græstæppet op på fodboldbaner. Fordelene er store om vinteren, hvor der hurtigt dannes sne og frost på måtten.

Til sådanne projekter af varmemåtter på fodboldbaner har vi brugt en mobil varmecentral til produktion af varmen. Ydermere har vi leveret vandbåren varme ind i selve græsmåtten.

I tidligere projekter har vi leveret 7,5 MW vandbåren varme gennem ét anlæg. Vi har også leveret varmecentraler i megawatt-klassen til flere projekter.

 

Mobil Varmesentral 1500kW
Mobil vandbåren varmecentral

Til enhver tid

Vores mobile enheder er smart pakket ind. Dette for at de er nemme at transportere, fylder lidt og er nemme at installere.

Cirkulation af glykolvæske i systemet vil forhindre frysning i inaktive perioder. Det vil også muliggøre opstart af systemet ved temperaturer helt ned til -20⁰C.

Vores udstyr kan leveres med fjernovervågningsteknologi, så du kan fokusere på driften. Vores tekniske team overvåger og holder derefter kontrol over udstyret døgnet rundt, for dig.

 

Lang erfaring med varme

Vi i Energy Rent har over ti års erfaring med at udleje vandbåren varme til de fleste markeder. Vi har høj teknisk erfaring på området, og fagfolk som kan hjælpe med at skræddersy en løsning til jeres behov.

Kontakt os på telefon, mail eller chat for en uforpligtende samtale og tilbud.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.