Vedligeholdelse af varmevekslere

vedlikehold av varmevekslere

Varmevekslere er livsnerven i et varmesystem . Derfor er korrekt vedligeholdelse af varmevekslere ekstremt vigtigt. Vi hos Energy Rent ved, hvor vigtig vedligeholdelse er og står klar til at hjælpe dig med dit varmeanlæg.

Varmevekslere sikrer effektiv varmeoverførsel mellem forskellige medier og væsker. Den har mange små kanaler for at sikre effektiv transmission over det størst mulige område. At have mange kanaler betyder, at den også udsættes for partikler, korrosion og snavs i systemet. Dette kan tilstoppe og skabe en belægning på pladerne, hvilket igen fører til dårligere transmission. Så skal du øge temperaturen og økonomisk bliver det mere dyrt at betjene varmeveksleren. Det er noget, der sker over tid i de fleste anlæg, og derfor er eftersyn og eventuel rengøring afgørende for at sikre et økonomisk og driftsikkert anlæg.

CIP

Vi har stor erfaring med dimensionering af forskellige varmevekslere og kan tjekke både flydende og termisk hvis din veksler leverer den tilsigtede ydeevne. Vi renser også vores eget lejeudstyr, vekslere og systemer for kunderne. I vores sortiment har vi mobile renseanlæg (CIP) med filter, varme, kraftig pumpe og “flow reversal”. Når dette kombineres med de rigtige kemikalier til opgaven, sikrer vi et godt resultat.

Udskift pakninger

I et varmesystem slides pakninger af alder, drift, partikler og temperatur. Pladerne får en belægning og så er varmeveksleren det svageste led i systemet og fungerer nu som et filter, der optager alt “lortet”. Når dette sker, reduceres ydelsen og effektiviteten af ​​hele anlægget betydeligt. Ved at vedtage en CIP genoprettes ydeevnen, og det forhindrer ikke planlagt nedetid. Vi hos Energy Rent kan levere alt fra CIP, reservedele og selve udførelsen af ​​vedligeholdelsesjobbet.

Kemisk rens

Vi havde en kunde, der oplevede, at varmen i bygningen faldt som følge af magnetit i radiatorerne. Vi har herefter foretaget en termografi af radiatorerne, både før og efter, og det afslørede store udfordringer med varmeoverførslen. Vi brugte derefter to dage på kemisk rengøring, hvor vi “skyllede” hele bygningen inklusiv pumper, gulvvarme, radiatorerne og rørsystemet. Herefter blev forestillingen genoprettet, og kunden skulle ikke længere gå med stillongs og hat indeni. Dette viser vigtigheden af ​​god vedligeholdelse af varmevekslere

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Midlertidig køling af datacenter

Type Projekt Midlertidig køledatacenter, der var “live” Udstyr Luftkølet isvandsmaskine 100kW Kort beskrivelse Energy Rent fik til opgave at levere komplet midlertidig køling til datacenteret

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.