Vi varmer op eller køler ned dine arrangementer

varmer opp eller kjøler ned dine arrangementer

«The show must go on»

For varmt og indelukket bryllupssted? Frysende koldt inde i festteltet dagen før din 50 års fødselsdag? Stress ikke! Vi hos Energy Rent varmer op eller køler ned dine arrangementer.

Forestil dig dette scenarie: Maden er efter planen, musikken er tændt, gæsterne ankommer, og stemningen er i top. Alt går perfekt og præcis efter den plan, du havde forestillet dig, men så pludselig kommer sveden snigende. Temperaturen i rummet bliver bare højere og højere. Det bliver klistret. Man mærker, at det påvirker den gode stemning, der var i starten. Dette er et meget almindeligt problem, som nemt kan løses med de rigtige færdigheder og udstyr.

DSB har lavet en guideline til at gøre arrangementer mere sikre. Her behandler de forskellige scenarier med henblik på at forbedre sikkerheden. De nævner begge udfordringer med opvarmning telte/haller med diesel og gas, samt klimatiske udfordringer.

“The show must go on” er et mantra, som mange skal leve op til, uanset hvilke uforudsigelige forhindringer, der måtte dukke op på vejen. Så er det godt at vide, at vi hos Energy Rent står klar til at assistere, når du har en vigtig begivenhed på vej. Vi leverer sikre og gode løsninger til opvarmning, og effektive og gode løsninger til ventilation og køling .

Tilpas miljøvenlige løsninger

Vi hos Energy Rent opvarmer eller køler dine arrangementer, hvad enten det er opvarmning og nedkøling af lokaler , telte og haller. Hvert år leverer vi køle- og varmeudstyr til en række forskellige arrangementer. Alt fra store messer i haller til mindre private sammenkomster i havetelte.

Vi har særligt fokus på miljøvenlige løsninger. Vi kan for eksempel levere mobile “plug-and-play” varmepumper som har lave driftsomkostninger og har superhurtig montering. Vi har også udstyr til biodiesel og el.

Hurtig leveringstid

Vi planlægger, dimensionerer og opsætter den perfekte løsning til enhver lejlighed. Vi kan levere til de fleste centrale områder i landet på 1-2 dage. Så med andre ord er vi klar til at gøre vores bedste for, at dit arrangement forløber problemfrit. Vi ved, hvor vigtige optimale forhold er for dit arrangement gennem vores eget nøglefærdige koncept med mobile skøjtebaner.

Vi hos Energy Rent er en solid samarbejdspartner, der ved hvor vigtigt det er, at du leverer det aftalte, til aftalt tid og pris. Tøv ikke med at kontakte en af ​​vores dygtige medarbejdere!

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.