Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365
Tørrkjøler

Lej tørkøler til umiddelbar levering

Korrekt dimensionering af tørkøler

At effektivt fjerne overskydende varme fra kølesystemer kræver en tørkøler, der er dimensioneret korrekt, uanset om det er leje tørkøler eller ej. Uanset om du har varmepumper, kølemaskiner, eller tester varme- og køleudstyr, skal tørkøleren være tilpasset de specifikke forhold i dit system. Faktorer såsom effekt, støj og fysisk plads påvirker hvilken løsning, der bør bruges, og kan være en udfordring for dig, der ikke har ekspertise. Derfor tilbyder vi hos Energy Rent vores ekspertise til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Når man skal vælge en tørkøler, er der mange faktorer der er vigtige at tage hensyn til. Der findes mange varianter, og alle har forskellige fysiske dimensioner, lydniveauer og effekt. Derudover skal man tænke på dimensionerende temperaturer, behov for frikøling og nødvendig effekt i forskellige årstider. Når man i andre sammenhænge skal vælge udstyr, oplever man ofte at højere pris er lig med bedre løsning, men tørkølere følger andre regler. Derfor er det vigtigt at vide præcist, hvad man arbejder med, eller at søge hjælp fra eksperter.

Energy Rent hjælper dig med at dimensionere nye tørkølere, og leverer direkte fra fabrikken. Vi er eksperter på området, og vi kan garantere, at vi finder den løsning, der passer perfekt til dine behov. Vi sælger også reservedele til ventilatorer, og kan hjælpe dig gennem hele kølerens livscyklus.

Vi udlejer til test og nødsituationer 

Har du brug for en tørkøler til test af varmesystemer, leverer Energy Rent skræddersyede løsninger for den bedst mulige testning af dit system. Vi leverer også back-up systemer eller nødløsninger, så du aldrig behøver at bekymre dig, hvis uheldet er ude.

Blandt andet har vi leveret tørkøler til nødsituationer og tests af systemet til Stavanger Universitetshospital, og til Justervesenet ved renovering af bygninger. Desuden leverede vi 6 tørkølere til IVAR IKS' spildevandsrensningsanlæg i 2015.

Energy Rent har stor erfaring og den bedste viden om tørkølere, så du er sikret den allerbedste løsning til dit behov - uanset om det er akut eller planlagt. Vi leverer industriel ventilatorer af kendte mærker for at kunne garantere kvalitet i udstyret.

Hurtig levering af kvalitet

Energy Rent specialiserer sig i mobile løsninger og hurtig levering. Ved at kombinere adgang til kvalitetsprodukter, lang erfaring og god viden, kan vi garantere den allerbedste løsning til en tørkøler, der passer til dit behov. Kontakt os for en snak om leje af tørkøler.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.