Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Tørkøler til brug ved køling eller frikøling

En tørkøler er fleksibel og har flere anvendelsesområder, hvilket gør den fordelagtig til brug ved nedkøling af energikilder eller til brug ved frikøling. Tørkøleren køler vand ned i et lukket system uden at være i kontakt med friluft, ved hjælp af kraftige blæsere. En tørkøler kommer i mange forskellige varianter, hvilket kan gøre det svært at finde den, der passer bedst til hvert projekt – også fordi en tørkøler har mange faktorer, man skal tage hensyn til.

En tørkøler anvendes ofte sammen med et kølesystem, en varmepumpe eller når der skal udføres test på varme- eller køleudstyr, hvor tørkøleren effektivt skal fjerne overskydende varme. Vi ved, at alle projekter byder på forskellige tilpasninger, og at det at finde det rigtige udstyr kan være udfordrende. Vores specialister arbejder derfor hver dag med at designe nøgleløsninger ned til mindste detalje, der dækker kundens behov, for at kunne skabe det bedst mulige resultat. En tørkøler giver også billige og enkle muligheder for frikøling, hvilket indebærer, at du ikke behøver et kølesystem i drift og uden at bruge strøm til at drive tørkøleren.

Nedkøling af anlæg


Energy Rent blev kontaktet af IVAR IKS under opførelsen af et biogasanlæg for forskellige typer af madaffald og slam på Grødland i Rogaland. Vi leverede da 6 tørkølere med glykol og en mængde pladevekslere for at køle anlægget ned. Anlægget er et af Norges største biogasanlæg og stod færdigbygget i 2015.

Der er mange fordele ved en tørkøler


En tørkøler er relativt stor og pladskrævende, men til gengæld er den meget fleksibel i brug og kapacitetsregulering. Nogle tørkølere kan monteres både indendørs og udendørs og er lukkede systemer, hvilket beskytter anlægget. En tørkøler kræver glykol i vandkredsen, men er til gengæld næsten vedligeholdelsesfri og meget fordelagtig for varmegenvinding, hvilket gør tørkøleren til nedkøling eller frikøling fordelagtig.

Back-up system, nødløsning eller testning


Vi leverer ofte udlejningsudstyr til akutte situationer eller nødsituationer på kort tid. Vi har blandt andet akut leveret en tørkøler til Stavanger Universitetshospital. Med lang erfaring inden for akut udlejning kan vi på kort tid opsætte skræddersyede løsninger, der dækker kundens tilpassede behov. Sammen med en stor udlejningspark og hurtig levering kan vi i de fleste tilfælde levere udstyr til enhver lejlighed inden for 24 timer. Energy Rent har også i flere år leveret og hjulpet kunder med den rette udlejningsløsning til testning. Har du brug for en tørkøler til testning af varmesystem? Vi leverer tilpassede løsninger for den bedst mulige testning af dit system.

Mobil tørkøler DC 250 og DC 1000


Vi har flere forskellige mobile tørkølere i vores udlejningspark. Tørkøleren DC 250 er en mindre tørkøler, der kan regulere luftstrømmen i 3 trin og kan installeres både indendørs og udendørs. DC 1000, som er en større mobil tørkøler, kan derimod regulere luftstrømmen i 12 forskellige trin.

Døgnbemandet vagttelefon


Hos Energy Rent har vi mere end ti års erfaring med udlejning af tørkølere. Uanset om det er planlagt eller akut, kan vi hjælpe dig med de bedste løsninger for at opfylde dine behov.
Vi har en bemandet vagttelefon, som kan benyttes til enhver tid, hvis uheld og kriser skulle opstå. Kontakt os for en snak om leje af tørkøler.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.