Gå til hovedindholdRing til osTilgængelig 24/7/365

Udlejning af ventilation

Hvad skal du tænke på, når du lejer ventilation?

Lejeventilation kan være relevant i mange forskellige typer af projekter. Ved akutte behov ved en pludselig nedlukning, eller en mere planlagt operation, er det godt at være opmærksom på, at du kan få hjælp til leje ventilation hos Energy Rent.

Vi har i mange år hjulpet vores kunder med levering af ren, frisk luft og kan desuden hjælpe med både opvarmning og køling.

Lej ventilation

Når du skal i gang med udlejningsventilation , er der flere ting, du skal passe på. Først skal luftkapaciteten bestemmes, og her kan Energy Rent hjælpe med dimensioneringen. Den ønskede luftmængde ses normalt i forhold til volumen og kanalnet. Endvidere skal det vurderes, om der er en nødsituation med balanceret ventilation.

Montering af udlejningsventilation

For at kunne tilbyde den bedste løsning til projektet, bør man overveje, om der er behov for køling eller varme. Det hjælper ikke, hvis vi har nok, hvis du ikke har nok luftgennemstrømning, hvis det er for koldt eller for varmt. Derudover bør det præciseres, at der er den rigtige spænding og tilstrækkelig strøm på pladsen.

Korrekt dimension af slanger eller spiro, alt efter hvad der bruges, er også vigtigt.

Her finder du vores ventilationsanlæg 

Bedste praksis for udleje af ventilation

For at kunne beregne det korrekte ventilationssystem er der flere faktorer, der skal tages i betragtning. Oplysninger som m3/h, ønsket rumtemperatur, hvor skal udlejningsventilationen installeres, er der eksisterende kanaler, skal der være balanceret ventilation og ikke mindst tjekke behovet for varme og køling.

Lej ventilation med varmepumpe fra Energy Rent AS

Hvad der ofte ikke kommer godt nok frem er ​​filtreringsgraden af luften. Det er en vigtig pointe, når det kommer til et godt indeklima, men også for at sikre en god og sikker drift. Her vil forskellige applikationer have forskellige krav og behov.

Forskellige behov for ventilation

Hospitaler har for eksempel ofte meget skrappe krav til ventilation. En pointe i denne sammenhæng er, at typen af ​​varmegenvindingsenhed skal overvejes nøje. Den klassiske roterende varmeveksler opfylder normalt ikke de krav, som hospitalerne stiller. En kontorbygning vil normalt have omkring 20 grader og balanceret ventilation for at undgå over- eller undertryk. Luftfiltrering er påkrævet for at sikre et godt indemiljø.

Et andet eksempel er et datacenter eller serverrum. Disse skal normalt have en temperatur på omkring 20 grader for at sikre gunstige forhold for teknisk udstyr. Der er sjældent behov for frisk luft. Men der er strenge krav til filtrering og luftfugtighed.

Filterskifter til udlejningsventilation

Hvis du ønsker at lufte et telt eller en hall, vil der ofte være dårligere isoleringsværdier. Desuden er der ikke altid krav eller ønske om frisk luft, men denne gruppe vil gerne have en vis temperatur. Så det er vigtigt, at temperaturstyring og håndtering af kondens, spidsbelastninger etc. er på plads.

1. Ventilationsaggregatet

Som vi har set, har et ventilationsaggregat mange opgaver. Ventilationsaggregatet består hovedsageligt af trykventilator, sugeventilator, varmegenvindingsenhed, spiral til køling eller opvarmning og styring. I vores udlejningsflåde har vi ventilationsaggregater med integreret kompressor, fordamper, kondensator, kølemiddel og ekspansionsventil. På den måde kan vi levere varme, køling og frisk luft i én pakke.

Billede af fossilfri byggevarme hos kunde
Udlejning af ventilation fra Energy Rent AS

Vi bistår både med planlægning og tilpasninger, og vi kan nemt ændre udlejningsventilation, hvis det er nødvendigt. Et mobilt anlæg kan startes hurtigt, da udstyret ankommer fuldt testet og klar til brug. Vi har også alle former for tilbehør såsom fleksible 500mm spirokanaler og meget mere til hurtig installation og betjening.

I de fleste tilfælde vil vi være i stand til at have operationer op at køre inden for 24 timer efter bestilling!

2. Service og vedligeholdelse

Service og vedligeholdelse af udlejningsventilation er vigtigt, og involverer et standardtjek af filtre, ventilatorer, kanaler, ventiler og temperaturer.

Spørg os om en god servicepartner i dit område, vi har et bredt netværk i Skandinavien, der kan udføre dette. Ved planlagt eller uplanlagt nedetid kan det være en fordel at leje et midlertidigt anlæg, Energy Rent hjælper dig gerne med at leje ventilation til dit projekt.

Service og vedligeholdelse på udlejningsventilation

For ventilationsanlæg, der har integreret køling, kræves F-gas og service på kølekredsløbet. Større reparationer og udskiftninger af komponenter eller maskiner kan også være nødvendige. For ikke at forglemme de forskellige kølemidler, der er ved at blive udfaset og skal erstattes af nye typer med bedre GWP (Global warming potential).

3. Transport

Vores ventilationsudstyr er klar til levering, og vil efter en test og kontrol blive sendt direkte til bilen leveret til dig på det aftalte tidspunkt. Ventilationsanlægget kan sendes i egen bil til hurtig levering, eller som samlet last til rimeligste fragtomkostninger.

Ventilationssystemer og tilbehør er lavet til hårdt brug. Vores udstyr er beregnet til udendørs placering i al slags vejr. Ventilationsanlæggene placeres enten i robuste rammer eller i containere. Dette sikrer enkel, hurtig og sikker flytning af udstyret til både på- og aflæsning og uden for projektet under montagen. Vi har et bredt udvalg af modulopbyggede mobile ventilationsanlæg, der sikrer, at du har tilgængeligt udstyr til at leje ventilation hos os.

Udlejning af ventilation af Energy Rent AS

Vi transporterer udlejningsventilation over hele Norden gennem vores fragtpartnere, og kan altid levere meget hurtigt. Vi bruger ofte Google Maps til at estimere leveringstider. Vi har en 24/7 nødtelefon, der er der for dig, når du har brug for det.

4. Lej ventilation fra Energy Rent AS

En lejeaftale giver mange fordele for dig som kunde. Dette sikrer hurtig levering, adgang til et stort udvalg af udstyr og mulighed for at afprøve forskellige typer udstyr og strømbehov. Du skal ikke binde kapital i investeringer, men du betaler løbende husleje, der kan opsiges, når du ønsker det efter aftalt tilsagn.

I tilfælde af nedlukning udskifter vi udstyret med en anden maskine, og sikrer fortsat drift. Skal du udvide produktionen, har et stort projekt, eller flytter i den nærmeste fremtid, kan leje af ventilation fra Energy Rent være en god løsning for dig.

utleie-ventilasjon
Udleje af ventilation fra Energy Rent AS

Derudover får du et professionelt team i ryggen, som bistår med teknisk klargøring, montage og drift. Langt de fleste af vores maskiner har fjernovervågning med opsatte alarmer, og hurtige nødopkald, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du ikke har egnet personale eller ønsker at drive anlægget, sørger vi også for dette gennem en driftsaftale.

Kontakt os for udleje af ventilation der er tilpasset dine behov.

24/7/365
Teknisk support 24/7 365
Udsendelse af udstyr
Leverer i hele Europa

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og opdateringer fra Energy Rent

Er det akut?

Vi er tilgængelige og kan levere inden for 24 timer. Du behøver ikke bekymre dig om installation, det klarer vi.

Ring til os på+47 51 68 88 68

Usikker på hvad du har brug for?

Vi har lang erfaring, og vores dygtige eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning.