Elektrisk fyret kedel – et alsidigt værktøj

Elektrisk fyret kedel

En mobil elektrisk fyret kedel er et værktøj med alsidige egenskaber

Vores mobile kedler kan bruges til blandt andet at forsyne varmt vand til eksisterende vandbåren gulvvarme under bygning eller renovering, forsyning af varmt vand til fritstående varmeblæsere, forsyning af varmt vand til radiatoranlæg under bygning eller renovering eller til tørring af betondæk.

De kan også bruges som en varmeproducent mod frost under installation af gulvvarme, tørring af beton eller som nødopvarmning.

Vores små mobile enheder, fra 9 kW til 36 kW, er ideelle til udtørring af byggeri, da de har kontinuerlig temperaturregulering fra 20°C til 85°C.

 

Elektrisk fyret kedel til testning af rør støbt i betonelementer

For kun kort tid siden leverede vi 5 styk elektrisk mobil fyrkjele 22kW til et projekt, hvor der skulle udføres testning af rør støbt ind i betonelementer.

Vi fik mulighed for at være en del af testningen af et nyt produkt “VIP-elementer”. Dette er betonelementer, hvor væskeførende varmerør lægges ind i elementer under produktion.

Formålet er at skabe en varmere overflade, mens elementerne støbes sammen på en byggeplads med koldt klima. Rørene leverer samtidig varme til bygningen under byggeperioden, erstatte andre midler / tidligere opvarmningsløsninger og fungere som varmekilde gennem hele bygningens levetid!

Elektrisk fyret kedel

 

Hurtig levering

Vi har over ti års erfaring med udlejning af mobil varme. Uanset behov kan vi sammen med dig finde en optimal løsning, der tilfredsstiller din udfordring. Vi har dygtige kolleger på holdet, der til enhver tid kan assistere, både før, under og efter projektet.

Vi er til enhver tid tilgængelige på vores vagttelefon 51 68 88 68 – hele døgnet. Du kan også kontakte os via kontaktformular eller stille spørgsmål på vores chat.

 

Vores elektriske mobile fyrede kedler

Vi har mobile elektriske fyrede kedler i fire forskellige kilowatt-klasser, 9 kW, 15 kW, 22 kW og 36 kW varmekapacitet. Alle går op til en maksimal temperatur på 85°C.

Enhederne har integreret cirkulationspumpe og ekspansion, de har fleksible tilslutningskabler og sikkerhedstemperaturbegrænsere. Kedlerne er egnet til både installation inden og udenfor.

Elektrisk fyret kedel

 

Vores elektriske løse kedler

Vores elektrisk løse fyret kedel har en varmekapacitet på 15 til 210 kW. Effekten kan her styres i 14 trin, med stigning på 15 kW for hvert trin og har en maksimal temperatur på 90°C.

Vores løse kedel har styring fra SD anlæg, udendørstemperaturkompensering og kaskadekobling af flere kedler. Alle enhederne har integreret spændingsvagt, vandmangelsikring og beskyttelse mod fastbrændte kontakter. Denne enhed er egnet til indendørs installationer.

Disse elektriske kedler kan anvendes som separate enheder eller integreres i eksisterende systemer. Vi har også tilbehør som pumper, ekspansions-slanger og varmevekslere for at kunne levere en mere komplet enhed.

Elektrisk fyret kedel

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Midlertidig køling af datacenter

Type Projekt Midlertidig køledatacenter, der var “live” Udstyr Luftkølet isvandsmaskine 100kW Kort beskrivelse Energy Rent fik til opgave at levere komplet midlertidig køling til datacenteret

Les mer »

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.