Udlejning af varme, køling og ventilation til industrien

Vi holder industrien i gang

Energy Rent er specialister i udlejning af mobile løsninger indenfor varme, køling og ventilationsanlæg.Vores kompetence og erfaring samt adgang til en række specialprodukter gør os i stand til at levere specialtilpassede løsninger, der opfylder jeres behov.

Hedolie

Hedolieanlæg kan køre ved en højere temperatur end vand og ved et lavere tryk end damp. En har god kontrol over procestemperaturen, hvilket er meget vigtigt i nogle brancher.

Siden hedolieanlæg indeholder ikke vand , kan du enten ingen problemer med isdannelse. Derudover er der få problemer med korrosion, kondens og aflejringer som følge af oliens egenskaber.

Utleie hetolje til limindustri
Utleie mobil dampkjele

Damp

Hos os kan du leje komplette dampkedler, til større dampanlæg og/eller tilbehør til dit eksisterende dampanlæg.Vi har kvalificeret personale, som vil hjælpe dig med at finde de rigtige løsninger, og som vil kunne støtte dig fra planlægning til design i detaljer. Vi tilbyder opstart, service og vedligeholdelse.

Varmevekslere

Varmevekslere sikrer effektiv varmeoverførsel mellem forskellige medier og væsker. Mange små kanaler sikrer effektiv transmission over et større område. Mange kanaler resulterer i udsættelse for partikler, korrosion og snavs i anlægget, hvilket kan føre til dårligere transmission og kan skabe højere driftsomkostninger for varmeveksleren. Dette er noget, der sker over tid i de fleste anlæg, og derfor er inspektion og eventuel rengøring afgørende for at sikre et økonomisk og driftssikkert anlæg.
Lav temperatur coil
midlertidig varmeoverføring

Vi er eksperter i varmeoverførsel

Vi hos Energy Rent vender hurtigt om, hvis uheldet ikke kommer på tale. Skulle du få brug for akut eller midlertidig hjælp til dit køle- eller varmeanlæg, har vi en god løsning til dig.Vores ekspertise inden for varmeoverførsel giver dig som kunde en unik mulighed for at ramme plet, få præcis de testforhold, du har brug for og sikre dig den mest optimale driftsforhold. I vores flåde har vi mobilvarme vekslere , vand-til-vand, vand-til-luft, foruden de energikilder og tilbehør, du har brug for.

løsninger til industrien

udlejningsprodukter til industrien

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.