Lej en tørkøler til umiddelbar levering

tørrkjøler til nedkjøling og frikjøling

Korrekt dimensionering af tørkøleren

Effektiv fjernelse af overskudsvarme fra køleanlæg kræver en tørkøler, der er dimensioneret korrekt, uanset om den er udlejningstørrekøler eller ej. Uanset om du har varmepumper , kølemaskiner eller test af varme- og køleudstyr, skal tørkøleren tilpasses de specifikke forhold i dit system. Faktorer som strøm, støj og fysisk plads påvirker, hvilken løsning der skal bruges, og kan give udfordringer for dem, der ikke har ekspertise. Derfor tilbyder vi hos Energy Rent vores ekspertise til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Når du skal vælge en tørkøler, er der mange faktorer, som er vigtige at tage højde for. Der er mange varianter, og alle har forskellige fysiske dimensioner, lydniveauer og kraft. Derudover skal man tænke på blandt andet designtemperaturer, behovet for frikøling og den påkrævede effekt på forskellige årstider. Når man vælger udstyr i andre sammenhænge, ​​oplever man ofte, at en højere pris er lig med en bedre løsning, men tørkølere følger andre regler. Det er derfor vigtigt at vide præcis, hvad du laver, eller at søge hjælp hos eksperter.

Energy Rent hjælper dig med at dimensionere nye tørkølere og leverer direkte fra fabrikken. Vi er eksperter på området, og kan garantere, at vi finder den løsning, der passer perfekt til dine behov. Vi sælger også reservedele til ventilatorer, og kan hjælpe dig gennem hele kølerens livscyklus.

Vi udlejer til test og nødsituationer 

Har du brug for en tørkøler til test af varmeanlæg, leverer Energy Rent skræddersyede løsninger til den bedst mulige test af dit anlæg. Vi leverer også backup-systemer eller nødløsninger, så du aldrig skal bekymre dig, hvis uheldet er ude.

Vi har blandt andet leveret tørkølere til nødløsninger og test af systemet til Stavanger Universitetshospital, og til det norske kriminalforsorgsvæsen til renovering af bygninger. Derudover har vi i 2015 leveret 6 tørkølere til IVAR IKS’ rensningsanlæg.

Energy Rent har god erfaring og det bedste kendskab til tørkølere, så du er sikret den allerbedste løsning på dit behov – uanset om det haster eller er planlagt. Vi leverer industriventilatorer af kendte mærker, for at garantere kvaliteten af ​​udstyret.

Hurtig levering af kvalitet

Energy Rent har specialiseret sig i mobile løsninger og hurtig levering. Ved at kombinere adgang til kvalitetsprodukter, lang erfaring og god viden kan vi garantere den allerbedste løsning til en tørkøler, der passer til dine behov. Kontakt os for en snak om leje af tørkøler.

La oss hjelpe deg

Gjennom årene har vi hjulpet mange virksomheter i ulike bransjer. Våre dyktige eksperter står klar til å hjelpe deg å finne rett og optimal løsning på behovet ditt.  

Haster det?

Vi er tilgjengelige og kan levere innen 24 timer. Vi har god erfaring i situasjoner der det virkelig haster for kundene, og behov for må dekkes så snart som mulig. Vi fikser transport og montering. 

UTVALGTE FAVORITTER

Vi holder norge i gang

Send os en e-mail [email protected] eller brug kontaktformularen.